Hyppää sisältöön

Sähköautojen latausasemat

Älykäs sähköautojen lataus – ARE:lta kaikki kartoituksesta ylläpitoon.

Yleistä

Varaudu sähköautojen lataustarpeeseen ajoissa kiinteistössäsi. Meiltä saat kattavat palvelut sähköautojen latausasemien tarvekartoitukseen, asennukseen sekä huoltoon ja ylläpitoon.

Rakennusten varustamisesta sähköajoneuvojen latauspisteillä ja latauspistevalmiuksilla

Sähköinen liikennöinti ja kestävän kehityksen tavoitteet haastavat kiinteistön omistajia sähköautojen latausverkoston laajentamiseen. Tähän vaikuttavat EU:n energiatehokkuusdirektiivi eli EPBD (Energy Perfomance of Buildings Directive) ja Suomen nykyinen lainsäädäntö (Finlex 733/2020), joiden mukaisesti sähköautojen latausasemia tulee asentaa kiinteistöihin.

ARE:lta sähköautojen latauspisteet avaimet käteen -palveluna

ARE:lta saat kattavat palvelut sähköautojen latausasemien tarvekartoitukseen, asennukseen sekä huoltoon ja ylläpitoon. Palvelumme on tarjolla yrityksille, yhteisöille ja julkisen sektorin asiakkaille.

Laiteriippumattomat ratkaisut

Toimimme useiden laitavalmistajien kanssa. Etsimme asiakkaillemme parhaan latausasemaratkaisun asiakas- ja loppukäyttäjätarpeet huomioiden. Laitevalikoimamme kattaa niin vaihtovirta- kuin pikalataus- ja suurteholatauslaitteet. Valtakunnallinen palveluverkostomme takaa tehokkaan kokonaispalvelun ja sujuvan huoltopalvelun vikatilanteissa.

Parhaat sähkö- ja energia-asiantuntijat tukenasi

Monipuolinen sähköosaamisemme takaa, että meiltä löydät myös mahdollisesti tarvittavat sähkökeskus- ja muuntamoratkaisut ja muut sähkönsyöttöön liittyvät palvelut. Varmistamme, että ratkaisumme toimii myös ääritilanteissa, on laajennettavissa tarpeiden mukaan ja on turvallinen käyttää. Voimme yhdistää latausratkaisun uusituvan energiaan, kuten kiinteistön aurinkosähköratkaisuun. Lisäksi laajoissa kohteissa varavoima- ja kysyntäjoustomahdollisuudet on hyvä selvittää asiantuntijoidemme avustuksella.

Joustava rahoitus

Tarjoamme yhteistyökumppanimme kautta joustavat rahoitusratkaisut, jotka voidaan räätälöidä tarpeiden mukaan. Latauslaitteiden hankintaan on mahdollista hyödyntää leasing-rahoituspalvelua, jolloin voit hankkia niin laitteet kuin niihin liittyvät palvelut kiinteällä kuukausiveloituksella. Rahoitusratkaisujemme avulla yrityksesi voi investoida uusiin laitteisiin, sitomatta pääomaa suuriin kertainvestointeihin tai kuormittamatta maksuvalmiutta.

Energiasäästöt

Asiantunteva asennuspalvelu

Suunnitellaan ja kartoitetaan tarpeisiin sopiva palveluratkaisu koko Suomen alueella.

Latausasemien huolto- ja ylläpitopalvelu 24/7

Kokonaisratkaisu tuo huolettomuutta. Nopea reagointiaika.

Laiteriippumaton palvelu

Laitevalikoimamme kattaa niin vaihtovirta- kuin pikalataus- ja suurteholatauslaitteet.

Ota yhteyttä

Asiakaspalvelu

020 530 5700
asiakaspalvelukeskus@are.fi

Arkisin klo 16.00-7.00,
viikonloppuisin ja pyhäpäivinä puhelut ohjautuvat päivystykseen, jossa hoidetaan välitöntä toimintaa edellyttävät vikatilanteet.

Etsi paikallinen yhteyshenkilösi

Paikalliset yhteyshenkilöt palveluksessasi ympäri Suomen.

Pyydä yhteydenottoa

Täytä yhteydenottolomake.

Tilaa uutiskirjeemme

Pysy kuulolla ajankohtaisista uutisistamme!