Hyppää sisältöön
arelaiset

Töihin ARE:lle

Taittuuko talotekniikka? Liity arelaisten ammattilaisten joukkoon!

ARE on suomalainen perheyritys, jolla on yli sadan vuoden kokemus talotekniikasta. 

Työllistämme noin 3 300 ammattilaista Suomessa ja Ruotsissa. Etsimme jatkuvasti aktiivisia työkavereita ja työyhteisön jäseniä, jotka haluavat kehittää toimintaamme ja työskennellä osana oppivaa organisaatiota. Voit lähettää meille myös avoimen työhakemuksen.

työntekijä

Pyrimme varmistamaan, että jokainen työntekijämme voi palata työpäivän jälkeen terveenä kotiin.

Pyrimme varmistamaan, että jokainen työntekijämme ja asiakkaamme voivat palata työpäivän jälkeen terveenä kotiin. ARE:n henkilöstöjohtamisen kärkeen ARE:lla on nostettu työturvallisuus ja työkykyjohtaminen.

ARE:lla koko henkilöstöä palkitaan turvallisuushavaintojen tekemisestä, mikä sai koko ARE:n mukaan ennakoivaan työturvallisuustyöhön. Ennakoivan turvallisuustyön ansiosta turvallisuushavaintojen määrä on yli kymmenkertaistunut, mikä näkyy positiivisesti työtapaturmien ja sairauspoissaolojen vähenemisenä.

Ennakointi on tehokkain tapa välttää tapaturmat

Turvallisuushavaintojen avulla työntekijät pystyvät rakentamaan yhteisestä työympäristöstään turvallisemman. Rakennustyömailla liikutaan päivittäin muuttuvassa työympäristössä – ne kohdat jotka olivat aiemmin turvallisia, saattavat olla tänään vaaranpaikkoja. Kun henkilöstö oppii havaitsemaan vaaranpaikkoja, he oppivat myös välttämään niitä ja varautumaan niihin paremmin, mikä näkyy tapaturmataajuuden laskussa.

ARE:lla on käytössä sähköinen palvelu, johon henkilökunta kirjaa työturvallisuushavaintonsa. Muita turvallisuustoimenpiteitä ovat esimerkiksi verkkokurssit, tapaturmien jälkeiset keskustelut, aktiivinen puuttuminen turvallisuuspoikkeamiin ja turvallisuuskävelyt.

”Kun tunnistamme riskejä päivittäisessä työssämme ja arjessamme, voimme tehdä toimenpiteitä niiden hallitsemiseksi.”

Mikko Tiainen, ARE:n Turvallisuuspäällikkö.

Ota yhteyttä

Asiakaspalvelu

020 530 5700
asiakaspalvelukeskus@are.fi

Arkisin klo 16.00-7.00,
viikonloppuisin ja pyhäpäivinä puhelut ohjautuvat päivystykseen, jossa hoidetaan välitöntä toimintaa edellyttävät vikatilanteet.

Etsi paikallinen yhteyshenkilösi

Paikalliset yhteyshenkilöt palveluksessasi ympäri Suomen.

Pyydä yhteydenottoa

Täytä yhteydenottolomake.

Tilaa uutiskirjeemme

Pysy kuulolla ajankohtaisista uutisistamme!