Hyppää sisältöön

Elinkaarihallinta

Elinkaarihallinnan palveluiden avulla selvität kiinteistösi kunnon ja varmistat kestävät ratkaisut pitkälle tulevaisuuteen.

Yleistä

Kiinteistöjä on korjattava ja huolettava, jotta ne täyttävät käyttäjien muuttuvat tarpeet ja säilyttävät arvonsa. Avullamme saat kokonaiskuvan kiinteistösi kunnosta ja korjaustarpeista.

Kuntotarkastukset ja -tutkimukset
Tekniset asiantuntijapalvelumme
Huoltokirja tukee kiinteistön ylläpitoa

Elinkaarihallinnan palvelumme kattavat kuntokartoitusten ja tutkimusten ohella myös talotekniikan suunnitteluun liittyvät palvelut. Lisäksi tarjoamme huoltokirjapalvelut kiinteistön suunnitelmallisen ylläpidon tueksi.

Kuntokartoitukset ja kuntotutkimukset

Rakennuksen kunnon tutkiminen ja puolueeton selvittäminen ovat tärkeässä roolissa kiinteistön investointipäätöksissä. Asiantuntijamme toteuttavat kiinteistön kuntokartoitukset (PTS ja TTD) sekä laajemmat kuntotutkimukset ammattitaidolla.

Tekniset asiantuntijapalvelumme

Talotekniset järjestelmien ylläpito- ja huoltopalvelut ovat ydinosaamistamme. Huoltamalla järjestelmät säännöllisesti, vältät vikaantumiset ja säästät kustannuksissa. Sähköjärjestelmien toiminnan ja turvallisuuden varmistat käytönjohtajapalvelujemme avulla.

Huoltokirja tukee kiinteistön ylläpitoa

Huoltokirjan avulla varmistat kiinteistön arvon säilymisen. Kun kiinteistöön tehdyt ja tehtäväksi suunnitellut huoltotoimenpiteet löytyvät dokumentoituna, on suunnitelmallinen ja ennakoiva ylläpito mahdollista.

Asiantuntijamme toteuttavat sähköisen huoltokirjajärjestelmän kiinteistöösi avaimet käteen -periaatteella. Tarvittaessa saat meiltä tukea sopivan huoltokirjajärjestelmän valitsemiseen.

Ota yhteyttä

Asiakaspalvelu

020 530 5700
asiakaspalvelukeskus@are.fi

Arkisin klo 16.00-7.00,
viikonloppuisin ja pyhäpäivinä puhelut ohjautuvat päivystykseen, jossa hoidetaan välitöntä toimintaa edellyttävät vikatilanteet.

Etsi paikallinen yhteyshenkilösi

Paikalliset yhteyshenkilöt palveluksessasi ympäri Suomen.

Pyydä yhteydenottoa

Täytä yhteydenottolomake.

Tilaa uutiskirjeemme

Pysy kuulolla ajankohtaisista uutisistamme!