Are huoltaa Halpa-Hallin kiinteistöt

Are Oy       Lehdistötiedote 7.4.2015        klo 14.30

 

Are Oy ja Kokkolan Halpa-Halli Oy ovat sopineet Halpa-Hallin kiinteistöjen taloteknisistä huolloista ja korjauksista. Sopimus kattaa Halpa-Hallin kaikki 40 myymälää sekä pääkonttorin ja keskusvaraston.

 

– Arella on laaja palveluvalikoima ja hyvä maantieteellinen kattavuus. Are pystyy tarjoamaan laadukasta kiinteistönhuoltoa kaikilla toimintapaikkakunnillamme Torniosta Poriin ja Kuopioon asti. Onnistuimme saamaan juuri meidän tarpeisiimme parhaalla tavalla vastaavan toimintamallin, kertoo kiinteistöpäällikkö Pekka Kärkkäinen Kokkolan Halpa-Halli Oy:stä.

 

– Yhteistyö Halpa-Hallin kanssa on Arelle erittäin tärkeä. Olemme suunnitelleet Halpa-Hallin kiinteistöjä varten energiatehokkaan toimintamallin, jolla pyrimme vastaamaan meille asetettuihin energiansäästövaatimuksiin, aluejohtaja Seppo Suvisalmi Arelta toteaa.

 

Lisätietoja:

Are Oy
Seppo Suvisalmi, aluejohtaja, puh. 040 548 8076, seppo.suvisalmi@are.fi

 

Kokkolan Halpa-Halli Oy

Pekka Kärkkäinen, kiinteistöpäällikkö, puh. 0400 162 965, pekka.karkkainen@halpa-halli.com

 

Are Oy on Suomen suurin talotekniikkatalo. Koko elinkaaren kattavat talotekniikkaurakoinnin ja kiinteistön ylläpidon palvelut takaavat asiakkaidemme tilojen energiatehokkuuden ja miellyttävät sisäolosuhteet. Panostamme erityisesti älykkääseen tekniseen ylläpitoon ja kehittämäämme Are Sensus -matalaenergiajärjestelmään. Yli 100-vuotias Are-konserni työllistää noin 2 800 henkilöä. Palvelemme asiakkaitamme 26 paikkakunnalla Suomessa ja lisäksi Venäjällä, Pietarissa. Lisätietoa:http://www.are.fi.

 

Kokkolan Halpa-Halli Oy on yksityinen perheyhtiö Pohjanmaalta. Yhtiö on toiminut alueellaan vuodesta 1969 alkaen. Halpa-Hallin periaatteena on myydä laadukkaat tuotteensa jatkuvasti yleistä hintatasoa edullisemmin. Ketjulla on 40 myymälää. Kokkolan Halpa-Halli Oy työllistää noin 1 500 henkilöä, joista lähes 300 työskentelee ketjun pääpaikalla Kokkolassa. HHsport-ketju on osa Kokkolan Halpa-Halli Oy:tä. Lisätietoa yrityksestä löydät osoitteesta www.hhnet.fi.

Jaa tämä: