Are huoltamaan Technopoliksen Pietarin kiinteistöjä

Are Oy       Lehdistötiedote       11.3.2015 klo 12.00

 

OOO Are ja OOO Technopolis ovat sopineet Technopoliksen Pietarin Business kampuksen teknisestä huollosta ja ylläpidosta. Kampus rakennetaan kolmessa vaiheessa, ja tässä vaiheessa valmistuneiden kahden ensimmäisen vaiheen laajuus on noin 40 000 m2. Ylläpitosopimus on astunut voimaan vuoden alusta ja kattaa kampuksen kaikkien taloteknisten järjestelmien huollon ja ylläpidon.

 

Are ja Technopolis ovat tehneet jo pitkään yhteistyötä Suomessa. Useissa Technopoliksen kiinteistöissä on energiatehokkaat Are Sensus -järjestelmät ja Are huoltaa ja ylläpitää Technopoliksen kiinteistöjä eri puolilla maata.

 

– Olemme onnistuneet kehittämään Aren kanssa ylläpitomallin, jolla saamme laadukkaita ja energiatehokkaita palveluita kustannustehokkaasti. Olemme vaativia asiakkaita ja kumppanuusohjelmamme Aren kanssa on tuottanut hyviä tuloksia. Erityisesti Are Sensus -järjestelmät ovat osoittautuneet kannattavaksi valinnoiksi Technopolikselle niiden energiatehokkuuden ja asiakastyytyväisyyden takia. Implementoimme Suomessa kehittämämme ylläpitomallin yhdessä Aren kanssa nyt myös Pietarissa. Tämä on Venäjällä jotain aivan uutta, kertoo Head of Property Management & Maintenance Ismo Myllymäki Technopolikselta.

 

– Yhteistyön laajentaminen Technopoliksen kanssa Pietariin on Arelle merkittävä askel. Koko organisaatiomme on hyvin innostunut uudesta sopimuksesta. Ylläpitopalvelujen tuottaminen alansa johtavalle toimijalle haastaa innovatiivisuutemme ja ammattitaitomme positiivisella tavalla. Kiinteistönhuoltotoiminta on strateginen kasvualue Arelle Pietarissa, toteaa OOO Aren toimitusjohtaja Lauri Leskinen.

 

Lue lisää Aren ja Technopoliksen yhteistyöstä:http://www.are.fi/FI/referenssit/Sivut/technopoliksen-toimistokiinteistot.aspx

 

Kuva Technopoliksen Pietarin Business kampuksesta on ladattavissa osoitteesta https://www.flickr.com/photos/technopolisplc/11065031213/.

 

Lisätietoja:

Are Oy
Toimitusjohtaja Lauri Leskinen, OOO Are, lauri.leskinen@are.fi, puh. 040 300 5616 (Suomi),+79 21 411 6753 (Venäjä)

 

Technopolis Oyj
Head of Property Management & Maintenance, Ismo Myllymäki, ismo.myllymaki@technopolis.fi, puh. 040 774 8853

Jaa tämä: