Are ja HOK-Elanto allekirjoittivat sopimuksen kiinteistöjen ylläpitopalveluista

Are ja Helsingin Osuuskauppa Elanto ovat allekirjoittaneet sopimuksen merkittävän kiinteistökannan ylläpitopalvelusta. Sopimukseen kuuluu kaikkiaan 68 kiinteistöä.

 

Tehdyllä palvelusopimuksella HOK-Elanto luopuu hajautetusta kiinteistöjen ylläpitopalvelusta ja keskittää koko taloteknisen – ja ulkoaluiden ylläpidon yhdelle toimijalle.

 

”Vain riittävän suuri toimija, kuten Are, voi ottaa näin ison vastuun kannettavakseen ilman alihankintaketjuja. Aren valintaan vaikutti erityisesti myös se, että heillä on koko kiinteistötekniikan kattava tarjonta, ammattitaito ja tekninen osaaminen”, sanoo Jyrki Karjalainen, HOK-Elannon kiinteistöjohtaja.

 

Sopimuksen piiriin kuuluvat HOK-Elannon tärkeät kauppapaikat, kuten Kauppakeskus Kaari, seitsemän Prisma-keskusta, Backaksen kartano Vantaalla ja Kodin Terra Tuusulassa. Sopimus astuu voimaan lokakuussa 2014. Sopimus kattaa kiinteistö- ja teknisen huollon lisäksi pienkorjaukset ja ulkoalueiden huollon. Are vastaa myös kiinteistöautomaation etähallinnasta. Ratkaisua tukee Aren helpdesk-palvelu 24/7.

 

”Kysymyksessä on vuoden laajin yksittäinen ylläpitopalvelujen sopimus Arelle. Tämä on meille erittäin tärkeä sopimus”, sanoo liiketoimintajohtaja Seppo Korhonen Aren Kiinteistöpalveluista.

 

HOK-Elannon ja Aren sopimuksella varmistetaan ylläpitopalvelun laadun ja sisällön yhtenäinen johtaminen.

 

”Tavoitteenamme on kustannustehokkuuden lisäksi entistä parempi hallittavuus ja johdettavuus. Kustannussäästöjä syntyy mittakaavaetujen ja energiatehokkuuden kautta. Kiinteistömme toimivat jo nyt erittäin energiatehokkaasti, jatkossa tähän tarvitaan varmasti investointeja. Arella on vahvaa osaamista myös tällä alueella”, Karjalainen arvioi.

 

Are toteuttaa HOK-Elannon palvelut Aren Älykkään ylläpitomallin mukaisesti. Malli perustuu jatkuvaan kehittämiseen yhdessä asiakkaan kanssa.

 

”Teknisesti tavoitteena on optimoida korkea energiatehokkuus ja laadukkaat sisäilmaolosuhteet. Ne ovat erottamaton pari talotekniikassa, ja niiden välille tulee löytää tasapaino” Korhonen kertoo.

 

HOK-Elanto on päivittäistavarakaupassa pääkaupunkiseudun markkinajohtaja, joka odottaa palveluntuottajalta korkeaa laatua ja sitoutumista päivittäiseen työhön.

 

”Niin tilaajan, kauppakeskusten henkilöstön kuin kuluttajienkin käyttäjätyytyväisyys on tärkeimpiä ja näkyvimpiä mittareita työssämme”, Korhonen sanoo palvelun keskeisistä tavoitteista.

 

Lisätietoja:

 

Are Oy, Seppo Korhonen, liiketoimintajohtaja, Kiinteistöpalvelut, puh. 040 300 5098, seppo.korhonen@are.fi

Helsingin Osuuskauppa Elanto, Jyrki Karjalainen, kiinteistöjohtaja puh. 010 76 60190, jyrki.karjalainen@sok.fi

Jaa tämä: