Are jatkaa Cityconin kauppakeskusten ja -paikkojen huoltoa

Are Oy      Lehdistötiedote       9.9.2015 klo 9.00

 

Are Oy ja Citycon Finland Oyj ovat tehneet jatkosopimuksen Cityconin kauppakeskusten ja kauppapaikkojen huollosta valtakunnallisesti. Sopimus kattaa yhteensä 26 kohdetta sisältäen päivittäisten kiinteistön ja talotekniikan huoltotöiden lisäksi tekniset määräaikaishuollot.

 

Are on vastannut jo kohta kolmen vuoden ajan Cityconin kiinteistöjen huolloista. Uusi sopimus astuu voimaan 1.1.2016.

 

”Olemme olleet erittäin tyytyväisiä Aren korkeatasoiseen palveluun. Vikailmoitusten ja vikakäyntien määrät ovat selvästi vähentyneet. Jatkamalla sopimusta varmistamme, että kiinteistöjemme tekniset huollot hoidetaan jatkossakin yhtä hyvin”, kertoo Cityconin Senior property manager Esa Sihvonen.

 

”Meillä on ammattitaitoinen henkilökunta ja prosessit kunnossa. Pystymme palvelemaan laadukkaasti ja yhdenmukaisesti kaikkialla Suomessa”, toteaa liiketoimintajohtaja Seppo Korhonen Arelta.

 

Lisätietoja:

Are Oy
Vesa Eerola, asiakkuuspäällikkö, puh. 040 769 2504, vesa.eerola@are.fi
Tomi Rantanen, yksikönpäällikkö, puh. 040 519 6139, tomi.rantanen@are.fi

Citycon Finland Oyj
Esa Sihvonen, Senior property manager, puh. 050 304 6693, esa.sihvonen@citycon.com

Are Oy on Suomen suurin talotekniikkatalo. Koko elinkaaren kattavat talotekniikkaurakoinnin ja kiinteistön ylläpidon palvelut takaavat asiakkaidemme tilojen energiatehokkuuden ja miellyttävät sisäolosuhteet. Panostamme erityisesti älykkääseen tekniseen ylläpitoon ja kehittämäämme Are Sensus -matalaenergiajärjestelmään. Yli 100-vuotias Are-konserni työllistää noin 2 800 henkilöä. Palvelemme asiakkaitamme 25 paikkakunnalla Suomessa ja lisäksi Venäjällä, Pietarissa. Lisätietoa: http://www.are.fi.

Citycon Oyj (Nasdaq Helsinki: CTY1S) on päivittäistavarakauppavetoisten, kaupungeissa sijaitsevien kauppakeskusten johtava omistaja, kehittäjä ja hallinnoija Pohjoismaissa ja Baltiassa. Yhtiön hallinnoiman kiinteistöomaisuuden arvo on yhteensä noin 5 miljardia euroa ja sen osakkeiden markkina-arvo on noin 2 miljardia euroa. Lisätietoa Cityconista: www.citycon.fi.

Jaa tämä: