Are jatkaa Etelä-Pohjanmaan Osuuskaupan kiinteistöjen huoltoja

Are Oy           Lehdistötiedote            26.9.2016 klo 8.30

 

Are Oy ja Eepee-Kiinteistöt Oy ovat tehneet jatkosopimuksen taloteknisistä huolloista Etelä-Pohjanmaan Osuuskaupan kiinteistöihin. Sopimus kattaa yhteensä 53 kauppa- ja hotellikiinteistöä sisältäen talotekniikan määräaikaishuollot.

 

Are on vastannut jo vuodesta 2007 Etelä-Pohjanmaan Osuuskaupan huolloista. Uusi, laajempi sopimus astui voimaan 1.7.2016.

 

”Olemme olleet tyytyväisiä Aren palveluun sekä talotekniikan kokonaisvaltaiseen osaamiseen. Keskittämällä kaikki talotekniset huollot Arelle varmistamme kiinteistöjen energiatehokkaan toimivuuden. Aren panostus ennakoivaan huoltoon on vähentänyt vikailmoitusten ja vikakäyntien määrää selvästi. Jatkamalla sopimusta varmistamme, että kiinteistöjemme tekniset huollot hoidetaan jatkossakin yhtä hyvin”, kertoo Eepee-kiinteistöjen isännöitsijä Timo Salo.

 

”Laadukas työn jälki lähtee periksiantamattomasta ja ammattitaitoisesta henkilökunnasta. Sopimusneuvotteluissa löysimme yhteisen ymmärryksen huoltojen tarpeellisuudesta. Haluamme olla mukana saavuttamassa Etelä-Pohjanmaan Osuuskaupan kiinteistöille asetetut energiansäästötavoitteet”, toteaa Aren Kiinteistöpalveluiden aluepäällikkö Jussi Ala-Honkola.

 

Lisätietoja:

Jussi Ala-Honkola, aluepäällikkö, puh. 0400 257 658, jussi.ala-honkola@are.fi

 

Are on Suomen suurin talotekniikkatalo. Koko elinkaaren kattavat talotekniikkaurakoinnin ja kiinteistön ylläpidon palvelut takaavat asiakkaidemme tilojen energiatehokkuuden ja miellyttävät sisäolosuhteet. 

Panostamme erityisesti älykkääseen tekniseen ylläpitoon ja kehittämäämme Are Sensus -matalaenergiajärjestelmään. Yli 100-vuotias Are-konserni työllistää noin 2 900 henkilöä. Palvelemme asiakkaitamme 25 paikkakunnalla Suomessa ja lisäksi Venäjällä, Pietarissa. Lisätietoa: www.are.fi.

Jaa tämä: