Are ottaa vastuun Helsingin Diakonissalaitoksen kiinteistöjen kunnossapidosta

Are Oy                                           Lehdistötiedote                                                    28.9.2016 klo 8.30

 

Are Oy ja Helsingin Diakonissalaitos (HDL) ovat sopineet HDL:n kiinteistönhoidosta. Sopimus alkaa 1.10. ja sen myötä Arelle siirtyy kahdeksan työntekijää Helsingin Diakonissalaitokselta. Ylläpidettäviä kohteita on yli 20 pääkaupunkiseudulla.

 

Yhteistyöhön kuuluu työllistämispolku, jossa kehitetään työllistämiskeinoja vaikeasti työllistyville. Sosiaalisen vastuun kantaminen kuuluu olennaisesti niin Helsingin Diakonissalaitoksen kuin Arenkin arvomaailmaan.

 

”Helsingin Diakonissalaitoksen säätiölle ulkoistuspäätöksen tärkeimmät kriteerit olivat työsuhteiden jatkumisen varmistaminen, kumppanin sitoutuminen säätiölle tärkeiden työllistämishankkeiden edistämiseen sekä luonnollisesti parhaan ylläpidon varmistaminen säätiön kiinteistöomaisuudelle. Uskomme yhteistyön Suomen suurimman talotekniikkatalon kanssa edistävän merkittävästi kiinteistöjemme kunnossapitoa ja prosesseja säätiölle tärkeän omaisuuserän arvon säilyttämiseksi”, sanoo Teemu Sipilä, Helsingin Diakonissalaitoksen säätiön kiinteistöjohtaja.

 

”Olemme todella tyytyväisiä siitä, että Helsingin Diakonissalaitoksen kaltainen merkittävä kiinteistöomistaja antaa meille mahdollisuuden kehittää yhdessä heidän kanssaan kiinteistön ylläpidon prosesseja ja elinkaaren hallintaa. Meille on myös hyvin arvokasta, että saamme joukkoihimme osaavia ihmisiä, jotka tuntevat Helsingin Diakonissalaitoksen kiinteistöt pitkältä ajalta”, kertoo ylläpitopalvelujen johtaja Jyri Seppänen Aren Kiinteistöpalveluista.

 

Lisätietoja:

 

Are Oy

Jyri Seppänen, aluejohtaja, puh. 040 300 5866, jyri.seppanen@are.fi

 

Helsingin Diakonissalaitoksen säätiö sr

Teemu Sipilä, kiinteistöjohtaja, puh. 050 388 3733, teemu.sipila@hdl.fi

 

Lue lisää kiinteistöjen ylläpito- ja huoltopalveluista

 

Are on Suomen suurin talotekniikkatalo. Koko elinkaaren kattavat talotekniikkaurakoinnin ja kiinteistön ylläpidon palvelut takaavat asiakkaidemme tilojen energiatehokkuuden ja miellyttävät sisäolosuhteet. 

Panostamme erityisesti älykkääseen tekniseen ylläpitoon ja kehittämäämme Are Sensus -matalaenergiajärjestelmään. Yli 100-vuotias Are-konserni työllistää noin 2 900 henkilöä. Palvelemme asiakkaitamme 25 paikkakunnalla Suomessa ja lisäksi Venäjällä, Pietarissa. Lisätietoa: http://www.are.fi.

 

Helsingin Diakonissalaitos on yleishyödyllinen säätiö, joka on vaikeiden yhteiskunnallisten ongelmien asiantuntija ja alan suunnannäyttäjä. Se muodostaa tytäryhtiöineen (Diacor terveyspalvelut Oy ja Helsingin Diakonissalaitoksen Hoiva Oy) yhteiskunnallisen konsernin, joka tuottaa monipuolisia sosiaali-, terveys-, ja koulutusalan palveluja. Toiminnan ja omaisuuden tuottoa käytetään kaikkien heikoimpaan asemaan joutuneiden ihmisten terveyden ja hyvinvoinnin edistämiseen. Lähes 150 vuoden ajan HDL on ollut luomassa uusia ratkaisuja niillä yhteiskunnan alueilla, joilla ihmisarvo on uhattuna. Lisätietoja: www.hdl.fi

 

Jaa tämä: