Are sai kilpailuviranomaisen hyväksynnän Climat80 yritysostolle

Tiedote, 4.2.2020

Are sai 24. tammikuuta Ruotsin kilpailuviranomaisen hyväksynnän ruotsalaisen Climat80 Gruppenin ostolle ja kauppa saatiin päätökseen helmikuun alussa.

Are tiedotti 9. tammikuuta 2020 allekirjoittaneensa sopimuksen Climat80 Gruppenin osakkaiden ostosta. Kaupan toteutus edellytti Ruotsin kilpailuviranomaisen hyväksyntää.

Climat80 Gruppenin kaupan toteuduttua Are toimii Ruotsissa 10 paikkakunnalla lähes 650 talotekniikka-alan ammattilaisen voimin ja sen liikevaihto on 111 miljoonaa euroa.

– Alusta asti tavoitteenamme on ollut tarjota myös Ruotsissa kiinteistöjen koko talotekniikka aina suunnitteluvaiheesta toteutukseen, käyttöönottoon, jatkuvaan ylläpitoon sekä modernisointiin. Olemme erittäin vaikuttuneita Climat80 Gruppenin henkilöstön osaamisesta. Yhdistämällä taitomme olemme entistäkin vahvempi ja monipuolisempi toimija Ruotsin markkinoilla, Aren toimitusjohtaja Heikki Pesu kertoo.

Lisätietoja:

Are Oy
Heikki Pesu, toimitusjohtaja
Tiedustelut viestintäpäällikkö Maiju Nupposen kautta
maiju.nupponen@are.fi
+358 (0)40 300 5995

Are on Suomessa perustettu perheyritys, jolla on yli sadan vuoden kokemus talotekniikasta.  Tarjoamme ratkaisuja ja palveluita kiinteistön koko elinkaarelle aina uudiskohteiden talotekniikkaurakoinnista, ylläpitoon ja huoltoon, modernisointiin ja korjausrakentamiseen. Työskentelemme tiiviisti yhdessä asiakkaidemme kanssa löytääksemme parhaat ratkaisut, oli kyseessä sitten toimisto, kauppakeskus, hotelli, sairaala, asuinkiinteistö tai teollisuuslaitos. Panostamme älykkääseen talotekniikkaan, jolla varmistamme asiakkaillemme energiatehokkaat tilat ja tilojen loppukäyttäjille miellyttävät sisäolosuhteet, kustannustehokkaasti toteutettuina. Arella on toimintaa kolmessa maassa ja yhteensä noin 3 200 työntekijää Suomessa, Ruotsissa ja Pietarin alueella Venäjällä. Koko konsernin liikevaihto on noin 450 miljoonaa euroa (pro forma) ennen Climat80 Gruppenin yritysostoa. Olemme osa Conficap-konsernia.

Climat80 on talotekniikkakonserni, joka koostuu yhdeksästä eri yhtiöstä. Konserniin kuuluvat Climat80 AB, Klimatkyl i Malmö AB, AB Stjernfeldts VVS, Lunds Värme & Sanitets AB, Clifa Service AB, Climat80 Entreprenad AB, Sanpro AB, El Fastighetsservice Syd AB ja KAWI Solutions AB. Konsernissa on lähes 400 työntekijää ja sen liikevaihto on noin 66 miljoonaa euroa. 

Jaa tämä: