Are Sensus alentaa kustannuksia ja parantaa käyttäjätyytyväisyyttä

Nyt voidaan projektitasolla vertailla Sensuksen ja vaihtoehtoisen talotekniikkajärjestelmän energiataloutta ja ympäristövaikutuksia.

 

Are Sensus on älykäs talotekniikkajärjestelmä, joka huolehtii tilojen lämmityksestä, jäähdytyksestä, ilmanvaihdosta ja valaistuksesta – energiatehokkaasti totta kai.

 

– Valitsemalla Sensuksen kiinteistön omistaja saa kerralla kokonaisvaltaisen, kiinteistön elinkaaren läpi kestävän talotekniikkaratkaisun. Samalla syntyy selvää säästöä, sillä Sensuksen avulla on mahdollista vähentää huomattavasti kiinteistön ostoenergian käyttöä, Aren suunnittelupäällikkö Heikki Mäki kertoo.

 

Are Sensuksella saatavia säästöjä on nyt helpompaa verrata perinteiseen tekniikkaan. Are Sensus -järjestelmän energian kulutuksen laskentaan on kehitetty nyt uusi käyttäjäliittymä energiakonsulttien käyttämään IDA-ICE laskentaohjelmaan.

 

– Kyseessä on työkalu, jolla voidaan tehdä kohdekohtaisetlaskelmat, mallintaa ja simuloida kohde. Näin voidaan osoittaa tilaajalle ratkaisujen energiataloudellisuus, mikä helpottaa päätöksentekoa.

 

Are Sensus sopii oivallisesti sekä uudisrakennuksiin että perusparannuskohteisiin.

 

Lue tarkemmin Are Sensuksesta editori.fi-asiantuntijakanavassa.

 

Lisätietoja antaa

Are Oy, Heikki Mäki, suunnittelupäällikkö, puh. 040 300 5606.

Jaa tämä: