Are tekee Stockmannin Tampereen tavaratalon laajennuksen LVIS-työt

Are toteuttaa Stockmannin Tampereen tavaratalon laajennuksen ja saneerauksen LVIS-urakan. Urakka työllistää Aren Tampereen yksikköä vuoteen 2014 asti.

Talotekniikka ja sen luomat miellyttävät sisäolosuhteet tukevat osaltaan tavaratalon ja liiketilojen korkeaa laatutasoa sekä työntekijöiden ja asiakkaiden viihtyvyyttä. Arella on vahva osaaminen kauppakeskusten ja liiketilojen talotekniikkaurakoinnista sekä niiden energiatehokkaista erikoisratkaisuista. Tampereen ydinkeskustassa vilkkaan liikenteen ja ympäröivän liiketoiminnan keskellä toteutettava projekti vaatii erityisen vahvaa projektinhallintaa ja aikataulutusta mm. materiaalitoimitusten optimoimisessa.

Aren Kiinteistöpalvelut on vastannut Stockmannin tavaratalojen ylläpidosta Helsingissä ja Tampereella usean vuoden ajan. Lisäksi Are on osallistunut Helsingin tavaratalon laajennukseen. Nyt Are vastaa Tampereen tavaratalon saneerauksen ja laajennuksen talotekniikkaurakoinnista.

”Stockmannin Tampereen tavaratalon LVIS-urakka laajentaa yhteistyötämme asiakkaan kanssa myös Tampereella talotekniikkaurakoinnin puolelle ja vahvistaa alueellista asemaamme edistyksellisenä talotekniikkatalona”, sanoo Aren liiketoimintajohtaja Pepe Perkiö.

Lisätietoja antaa Pepe Perkiö, liiketoimintajohtaja, puh. 040 300 5553.

Jaa tämä: