Are urakoi Porissa SAMKin uuden kampuksen talotekniikan

Are Oy ja Citycon-konserniin kuuluva KOy Porin Asema-Aukio ovat sopineet Satakunnan ammattikorkeakoulun SAMKin uuden kampuksen taloteknisestä urakasta Porissa. Työt alkavat välittömästi ja kampus valmistuu keväällä 2017. Urakan arvo on noin 9,5 M€.

 

Kohteen kokonaispinta-ala on 23 000 m2 ja Are on hankkeessa talotekniikan kokonaistoimittaja. Kampuksen talotekniset ratkaisut toteutetaan siten, että siitä tulee toimiva, moderni ja muutosjoustava opiskeluympäristö pääkäyttäjä SAMKille. Kampuksen rakentamisessa energiatehokkuudella ja ajanmukaisilla taloteknisillä ratkaisuilla on suuri merkitys.

 

”Meillä on aiempaa kokemusta hyvästä yhteistyötä Aren kanssa toimivan talotekniikan toteuttamisessa ja ylläpidossa”, kertoo kiinteistökehitysjohtaja Risto Seppo Cityconista.

 

”Arella on paljon kokemusta ja näyttöä vastaavista vaativista kohteista. Tässä projektissa korostuu myös osaamisemme jo suunnittelun ohjauksessa, jossa voimme yhdessä suunnittelijoiden ja käyttäjien kanssa etsiä tehokkaimmat ja sopivimmat talotekniset ratkaisut. Meidän paikallinen henkilöstömme huolehtii osaltaan siitä, että kiinteistössä toimivat K-Supermarket ja apteekki pystyvät jatkamaan liiketoimintaansa työmaan aikana”, sanoo aluepäällikkö Seppo Merimaa Aresta.

 

Uusi ammattikorkeakoulukampus sijoittuu Porin keskustassa, rautatieaseman vieressä sijaitsevalle Asema-aukiolle. Tontilla on tällä hetkellä vanha toimisto- ja liikerakennus, joka puretaan. Toimistorakennuksen paikalle rakennetaan 4- ja 5-kerroksiset toimistorakennukset, joihin sijoittuu SAMKin opetustiloja.

 

Lisätietoja antaa:
Seppo Merimaa, aluepäällikkö, puhelin: 050 527 1886,seppo.merimaa@are.fi

Jaa tämä: