Are valittu Koukkuniemen vanhainkodin uudistuksen sähköurakoitsijaksi

Tampereen Tilakeskus on valinnut Aren Koukkuniemen vanhainkodin laajennuksen ja saneerauksen sähköurakoitsijaksi. Rakennustöiden arvioidaan alkavan kesäkuussa 2012 ja valmistuvan syksyllä 2013.

Koukkuniemen vanhainkoti on Pohjoismaiden suurin vanhainkoti, jossa on yli 800 hoitopaikkaa. Vanhainkodin laitos- ja sairaalapaikkoja muutetaan nykyajan tarpeita vastaaviksi tehostetun palveluasumisen paikoiksi.

”Koukkuniemen uudistukset vastaavat Tampereellakin ajankohtaiseen ikäihmisten asumistarpeeseen ja edustavat myös tekniikaltaan uutta ajattelua. Uudisrakennus täyttää energialuokka A:n vaatimukset”, hankeinsinööri Antti Lakka Tampereen Tilakeskuksesta sanoo. ”Sähköurakka on selvästi suurin talotekninen osakokonaisuus molemmissa rakennuksissa ja on hyvä, että saimme Aren tyyppisen osaavan urakoitsijan sitä toteuttamaan.”

Arelle Koukkuniemen sähköurakka on merkittävä projekti. Kohteessa on luokiteltuja lääkintätiloja ja ne varustetaan nykyaikaisella hoitoteknologialla. Urakkaan kuuluu normaalin sähkönjakelun, valaistus- ja tietojärjestelmien lisäksi erilaisia hälytys- ja valvontajärjestelmiä. Näiden lisäksi Are toteuttaa kohteen varavoima- ja keskijännitejakelujärjestelmät asennuksineen.

”Urakka toteutetaan kokonaisuudessaan Tampereen yksikkömme omien asentajien voimin, mikä edistää Aren laatutavoitteiden toteutumista ja helpottaa aikataulujen hallintaa”, Aren talotekniikan liiketoimintajohtaja Pepe Perkiö sanoo.

Lisätietoja:
Are Oy, Pepe Perkiö, liiketoimintajohtaja, puh. 040 300 5553
TampereenTilakeskus, Antti Lakka, hankeinsinööri, puh. 040 553 8008,antti.lakka@tampere.fi

Jaa tämä: