Are ylläpitää Keskisuomalaisen kiinteistöt

Are Oy       Lehdistötiedote       14.4.2015 klo 14.30

 

Keskisuomalainen Oyj ja Are Oy ovat tehneet sopimuksen Keskisuomalaisen seitsemän kiinteistön teknisestä ylläpidosta konsernin toimialueella. Sopimus kattaa noin 50 000 m2. Sopimuksen kohteet sijaitsevat Kuopiossa, Pieksämäellä, Jyväskylässä, Tuusulassa, Porvoossa ja Lohjalla.

 

”Arelta saamme laadukkaan, oikein mitoitetun ja kokonaistaloudellisen teknisen ylläpidon. Aren ammattitaitoisen ennakoivan huollon avulla vältämme kiireellisiä laite- ja vikakorjauksia. Tavoitteenamme on jatkuva kiinteistön ylläpitotoiminnan parantaminen ja kehittäminen yhteistyössä Aren kanssa”, kertoo Keskisuomalainen-konsernin kiinteistöpäällikkö Jani Virtanen.

 

”Sopimus on osoitus Älykkään ylläpidon toimintamallin toimivuudesta, jossa paikallisuus ja ennakointi yhdistettynä yhtenäiseen toimintamalliin tuottaa laadukkaan lopputuloksen. Tarkoituksena on, että Keskisuomalainen Oyj vuokralaisineen voi keskittyä omaan ydinliiketoimintaansa ja Are Oy varmistaa ennakoinnilla kiinteistön häiriöttömän käytön, toteaa aluejohtaja Ari Kinnunen Arelta.

 

Lisätietoja:

Are Oy
Janne Pohjola, asiakaspalvelupäällikkö, puh. 040 300 5215, janne.pohjola@are.fi
Ari Kinnunen, aluejohtaja, puh. 040 300 5205,ari.kinnunen@are.fi

 

Keskisuomalainen Oyj
Jani Virtanen, konsernin kiinteistöpäällikkö, puh. 044 406 3624, jani.virtanen@keskisuomalainen.fi

 

Are on Suomen suurin talotekniikkatalo. Koko elinkaaren kattavat talotekniikkaurakoinnin ja kiinteistön ylläpidon palvelut takaavat asiakkaidemme tilojen energiatehokkuuden ja miellyttävät sisäolosuhteet. Panostamme erityisesti älykkääseen tekniseen ylläpitoon ja kehittämäämme Are Sensus -matalaenergiajärjestelmään. Yli 100-vuotias Are-konserni työllistää noin 2 800 henkilöä. Palvelemme asiakkaitamme 26 paikkakunnalla Suomessa ja lisäksi Venäjällä, Pietarissa. Lisätietoa:http://www.are.fi.

Jaa tämä: