Are ylläpitää Turun Osuuskaupan kiinteistöjä

Are Oy                                 Lehdistötiedote                                          13.4.2016 klo 10.30

 

Are Oy ja Turun Osuuskauppa (TOK) ovat tehneet sopimuksen TOK:n operoimien kiinteistöjen ylläpitotoiminnasta. 1.4. voimaan astunut sopimus kattaa 35 kohdetta ja pitää sisällään mm. Turun alueella sijaitsevien Prisma-, S-Market- ja Sale-myymälöiden, kolmen keskustahotellin ja ABC-ketjun palveluasemien ylläpitotoiminnan ja osittain myös ulkoaluetyöt.

 

Tehdyn palvelusopimuksen myötä TOK luopuu kiinteistöjen hajautetusta ylläpidosta ja keskittää ylläpitopalvelut ja osan ulkoaluetöistä yhdelle toimijalle Turun alueella. 

 

”Haimme kilpailutuksen kautta yhteistyökumppania, jolla on kattava osaaminen kiinteistöjen ylläpidon eri osa-alueista. Are vastasi toiveitamme ja saamme kiinteistöjen ylläpitopalvelut nyt kustannustehokkaasti yhden toimijan kautta”, sanoo kiinteistöpäällikkö Antti Heikkilä Turun Osuuskaupasta.

 

”Sopimus on erittäin merkittävä Aren Kiinteistöpalveluille Turussa. Sen myötä ylläpidon piirissä oleva kohdekantamme kasvaa voimakkaasti. Tavoitteenamme on pitkäaikainen ja laajeneva yhteistyö, jossa palvelujen ja taloteknisten toimintojen kehittämisellä on suuri merkitys”, toteaa Aren asiakkuusjohtaja Jaakko Niemi

 

Lisätietoja:
Jaakko Niemi, puh. 040 300 5190, jaakko.niemi@are.fi

Jaa tämä: