Arelle laaja sopimus Neste Oilin Pietarin huoltoasemien ja pääkonttorin huoltotöistä

ZAO Are Saint-Petersburg  ja OOO Neste Pietari ovat sopineet Neste Oilin 31 pietarilaisen huoltoaseman ja Neste Oilin Pietarin pääkonttorin talotekniikan huollosta.

 

Are huolehtii Neste Oilin Pietarin huoltoasemien ja pääkonttorin sähkönjakelu-, jäähdytys-, ilmastointi-, lämmitys-, vesi- ja viemäröintijärjestelmistä. Sopimus on kaksivuotinen.

 

– Pitkäaikainen toimintamme Venäjällä ja Pietarin alueella vakuutti Neste Oilin, joka valitsi Aren huollon toteuttajaksi. Neste Oilin huoltoasemien ja pääkonttorin talotekniikan huollossa voimme hyödyntää Aren ennakoivaa huoltojärjestelmää sekä sitoutuneen ja ammattitaitoisen henkilöstömme osaamista. Neste Oilin kanssa tehty yhteistyösopimus on Arelle erittäin merkittävä ja se avaa Arelle myös hyviä näkymiä tulevaisuuden toimintaan Venäjällä, kertoo Aren maintenance director Pertti Kaiponen.

 

Neste Oilin ensimmäinen Venäjällä toimiva liikenneasema avattiin Pietarissa vuonna 1991. Nykyisin Neste Oililla on Venäjällä yhteensä 65 Neste-asemaa. Neste Pietari on yksi alueensa markkinajohtajista.

 

Lisätietoja:

ZAO Are Saint-Petersburg,Pertti Kaiponen,maintenance director, puh. +7-921-966-3104, pertti.kaiponen@are.fi.

Jaa tämä: