Aren ja Lemminkäisen välinen kauppa on saatu päätökseen

Toimisto-, liike- ja asuinkiinteistöjen huoltoa ja urakointia tarjoava Are Oy ja Lemminkäinen Oyj ovat saaneet tänään päätökseen kaupan, jossa Are on ostanut koko Lemminkäinen Talotekniikka Oy:n osakekannan. 

 

Sopimus kaupasta allekirjoitettiin 14.5.2014 ja kauppa sai Kilpailu- ja kuluttajaviraston hyväksynnän 3.6.2014. Nyt vahvistuneen kaupan myötä koko Lemminkäinen Talotekniikan henkilöstö siirtyi Are-konserniin. Are-konsernin toimitusjohtajana jatkaa Heikki Pesu.

 

”Olemme erittäin iloisia, että pääsemme nyt kehittämään uutta, entistäkin vahvempaa Area. Energiansäästövaatimusten kasvaessa ja korjausrakentamisen määrän lisääntyessä uskomme talotekniikan huolto- ja ylläpitomarkkinoiden yhä kasvavan. Kaupan myötä henkilöstömäärämme yli kaksinkertaistuu ja pystymme tarjoamaan asiakkaillemme entistä suurempia ja vaativampia projekteja. Sen lisäksi, että tarjoamme alan parhaat tekniset ratkaisut, olemme jatkossa myös aidosti alan suunnannäyttäjä sekä Suomen suurin talotekniikan toimittaja”, Heikki Pesu toteaa.

 

Lisätietoja:

Heikki Pesu, toimitusjohtaja, Are, puh +358 40 300 5450

Jaa tämä: