Paikalliset ja valtakunnalliset palvelutarpeet ovat yhdistettävissä

Näkökulmia

Seppo Korhonen, liiketoimintajohtaja, Kiinteistöpalvelut

 

Jokainen kiinteistön omistaja tietää, että ylläpidon ja teknisten palveluiden tulee olla paikallista, sillä niin rakennusten kuin niiden käyttäjien tarpeet ovat paikallisia ja yksilöllisiä. Toisaalta valtakunnallisilla toimijoilla, niin asiakkailla kuin palveluntuottajilla, on tarve laadukkaaseen, yhtenäiseen, ja kustannustehokkaaseen sekä yhdenmukaisesti johdettuun toimintamalliin paikkakunnasta riippumatta.

 

Väitän, että nämä ensi kuulemalta osin vastakkaisetkin tarpeet on mahdollista toteuttaa, kun palvelukonsepti on hyvä ja mukana on riittävän suuri, ammattitaitoinen yhteistyökumppani. Are-konserni on vahvistunut kesällä toteutuneen yrityskaupan myötä niin palvelupisteiden kuin henkilöstön määrällä mitattuna. Olen ylpeä siitä, että toimimme nyt peräti 26 paikkakunnalla – valtakunnallinen peittomme on erittäin kattava. Tämän ansiosta olemme entistä vahvemmin läsnä asiakkaillemme ja pystymme reagoimaan nopeammin heidän tarpeisiinsa ja toiveisiinsa.

 

Kun kaksi johtavaa talotekniikan ammattilaista yhdistyy, paranee alueellisen kattavuuden ohella myös palvelumme laajuus ja laatu sekä asiantuntijuutemme lisääntyy entisestään. Minusta onkin ollut tosi mukava saada tällainen joukko uusia, osaavia ja motivoituneita, työkavereita kerralla. Suurempi porukka tarkoittaa myös vahvempaa ja entistä laaja-alaisempaa osaamista. Uudella Arella on asiantuntijuutta ja kiinnostavia hankkeita monilla sektoreilla, erityisesti kauppakeskusten ja toimitilojen ylläpidon toimijana olemme vahvoja.

 

Kahden ison yrityksen yhdistymisessä riittää toki tehtävää. Syksyn mittaan yhtenäistämme toimintatapamme, jotta pääsemme mahdollisimman pian työskentelemään yhtenä joukkona. Uudistuvassa palvelukonseptissamme yhdistyvät molempien yhtiöiden parhaat käytännöt. Asiakkaan palvelu ja tyytyväinen asiakas on meille ykkösasia. Palvelumme perustan luovat osaavat arelaiset, joiden tehtävänä on toteuttaa asiakkaan kanssa yhteisesti sovittuja tavoitteita. Näiden tavoitteiden toteutumista seurataan selkeillä mittareilla.

 

Kun kuuntelemme asiakkaidemme toiveita ja kehitämme palveluamme entistä joustavammaksi ja tehokkaammaksi, niin pystymme varmasti vastaamaan kiinteistön omistajien ja käyttäjien tarpeisiin niin paikallisesti kuin valtakunnallisestikin.

Jaa tämä: