Talotekniikka tarvitsee osaajansa

Näkökulmia

Heikki Pesu, toimitusjohtaja

 

Talotekniikan merkitys kasvaa koko ajan. Sen osuus kasvaa sekä uudisrakentamisessa että korjausrakentamisessa. Nykyaikaisen talotekniikan tarjoamia mahdollisuuksia esimerkiksi energiatalouden hallinnassa jää edelleen hyödyntämättä.

 

Kiinteistöt ja niiden käyttäjät tarvitsevat ammattitaitoisia luottokumppaneita. Tekninen osaaminen korostuu energiatehokkuusvaatimusten, huollon teknistymisen, etävalvonnan ja älyratkaisujen myötä. Tekniikan lisäksi myös palvelun pitää toimia: kiinteistöjä pitää hoitaa ammattimaisesti, jotta tilat ovat laadukkaita ja niissä on miellyttävää työskennellä tai asua.

 

Näin ollen uskon, että talotekniikan huolto- ja ylläpitomarkkinat kasvavat ja että hyvään ammattitaitoon perustuvan työn tarve tulee lisääntymään.

 

Tulevaisuus näyttää siis lupaavalta myös uudistuvan Aren kannalta, kun yrityksemme kasvaa juuri vahvistetun yrityskaupan myötä. Talotekniset palvelut ovat yrityksemme ydintoimintaa, ja siinä haluamme olla alan suunnan näyttäjä ja kehittyä koko ajan paremmaksi yhteistyössä asiakkaidemme kanssa.

 

Olen ylpeä siitä, että kauppa yhdistää talotekniikka-alan parhaat huolto- ja urakointiammattilaiset ja luo vahvan kotimaisen osaajan. Henkilöstömme ja toimipaikkaverkostomme kaksinkertaistuvat. Toimimme Suomessa yli 20 paikkakunnalla, jolloin palvelukykymme on parempi sekä paikallisesti että valtakunnallisesti.

 

Nyt Are voi toteuttaa kilpailukykyisesti entistä suurempia ja vaativampia projekteja ja kokonaisuuksia. Olemme Suomen suurimpana talotekniikan toimittajana entistä osaavampi ja tehokkaampi palveluntarjoaja vaativissa urakoissa sekä valtakunnallisissa palvelusopimuksissa.

 

Asiakkaan tarpeet ovat meille ykkösasia. Muuttuvassa talotekniikka-alan kentässä kehitämme jatkuvasti työmme laatua ja palveluamme, jotta pystymme vastaamaan näihin tarpeisiin parhaalla tavalla. Muutosvaiheessa yhdistämme kahden yrityksen parhaat käytännöt ja sovellamme niitä yhdessä koko uudistuvaan Areen. Toiminnan tehokkuus ja laatu koituvat asiakkaan hyödyksi, mutta ne motivoivat myös ammattilaisiamme kehittymään.

 

Alalla on hyvä tulevaisuus.

Jaa tämä: