Elinkaarihallinta

Elinkaarihallinnan palveluiden avulla selvität kiinteistösi kunnon ja varmistat kestävät ratkaisut pitkälle tulevaisuuteen.
PTS
suunnittelulla varmistat
järkevät ja oikea-aikaiset investoinnit
Elinkaarihallinta takaa järkevät investoinnit

Kiinteistöjä on korjattava ja huolettava, jotta ne täyttävät käyttäjien muuttuvat tarpeet ja säilyttävät arvonsa. ARE:n avulla saat kokonaiskuvan kiinteistösi kunnosta ja korjaustarpeista.

Elinkaarihallinnan palvelumme kattavat kuntokartoitusten ja tutkimusten ohella myös talotekniikan suunnitteluun liittyvät palvelut. Lisäksi tarjoamme huoltokirjapalvelut kiinteistön suunnitelmallisen ylläpidon tueksi. 

 

Kuntokartoitukset ja kuntotutkimukset 

Rakennuksen kunnon tutkiminen ja puolueeton selvittäminen ovat tärkeässä roolissa kiinteistön investointipäätöksissä. Asiantuntijamme toteuttavat kiinteistön kuntokartoitukset (PTS ja TTD) sekä laajemmat kuntotutkimukset ammattitaidolla. 

 

Tekniset asiantuntijapalvelumme 

Talotekniset järjestelmien ylläpito- ja huoltopalvelut ovat ydinosaamistamme. Huoltamalla järjestelmät säännöllisesti,  vältät vikaantumiset ja säästät kustannuksissa.  Sähköjärjestelmien toiminnan ja turvallisuuden varmistat käytönjohtajapalvelujemme avulla. 

 

Huoltokirja tukee kiinteistön ylläpitoa

Huoltokirjan avulla varmistat kiinteistön arvon säilymisen. Kun kiinteistöön tehdyt ja tehtäväksi suunnitellut huoltotoimenpiteet löytyvät dokumentoituna, on suunnitelmallinen ja ennakoiva ylläpito mahdollista. 

Asiantuntijamme toteuttavat sähköisen huoltokirjajärjestelmän kiinteistöösi avaimet käteen -periaatteella.  Tarvittaessa saat meiltä tukea sopivan huoltokirjajärjestelmän valitsemiseen.

 

Jaa tämä: