Россия
In English

ICT-infra

Rakennamme asiakkaillemme kiinteät tietoverkot nopeasti ja ammattitaidolla.
24/7
asiakkaiden aikataulun mukaan
Tietoverkkojen rakentamisessa ajoitus on usein kriittinen
Kiinteistönhoitaja esittelee kohdetta

Are tarjoaa asiakkailleen nopeasti ja yksilöllisesti kiinteistöjen kiinteiden tietoliikenneverkojen rakennuspalvelut, moderneilla ratkaisuilla.

Ymmärrämme, että toimivat, nopeat ja selkeät kiinteät tietoverkot ovat nyt ja tulevaisuudessa ratkaisevan tärkeä elementti kiinteistöjen käytössä. Näiden kiinteiden tietoverkkojen välityksellä toimivat esimerkiksi kulunvalvonta-, videovalvonta-, antenni-, audiovisuaaliset-, kiinteistöautomaatio- ja asiakkaiden tuotantojärjestelmät. Ohjaamme hankintaprosessia aina kohti kustannustehokkaita ratkaisuja sekä käyttäjäystävällisempiä toteutustapoja.

 

Arella ainoana Suomessa ICT-infran kokonaispaketti

Tietoverkkojen rakentamisessa tulee huomioida myös sähköön ja jäähdytykseen liittyviä tekijöitä, optimaalisten olosuhteiden takaamiseksi. Taloteknisenä osaajana Are kykenee tarjoamaan asiakkailleen ainoana Suomessa kokonaispaketin, jossa nämä tekijät on huomioitu asiantuntevasti. Vahvuutenamme on yrityksemme suuri koko, joka mahdollistaa mittavatkin urakat, kattavalla osaamisella ja saumattomalla yhteistyöllä nopeassa aikataulussa. Tarvittaessa täydennämme osaamistamme kumppanuuksilla.

 

Kokonaispaketeista yksittäisiin ratkaisuihin

Palveluntarjontaamme kattaa verkkojärjestelmien kartoitukset, työsuunnittelun, rakentamisen, dokumentoinnin ja huollot. Teemme myös konesalien, laite- ja ristikytkentätilojen siirtoja, modernisointeja ja laajennuksia. Tuemme asiakasta käyttöönotoissa.

 

Asiakkaiden aikataulun mukaan 24/7

Tiedämme, että ICT-infran rakentamisessa ajankohta on usein kriittinen. Palvelurakentamisemme toteutetaan asiakkaalle ja asiakkaan liiketoiminnalle sopivassa aikataulussa ja oikea-aikaisesti juhlapyhistä, öistä tai viikonlopuista huolimatta. Valtakunnallisen palveluverkkomme ansiosta laadukkaat asennuspalvelumme ovat kaikkien ulottuvilla. Asiakaspalvelukeskuksemme tukee toimintaamme vuoden jokaisena päivänä, 24 tuntia vuorokaudessa.

Jaa tämä:

BIOT = rakennusten internet

Rakennusten digitalisaatio eli arelaisittain digitalosaatio mullistaa kiinteistöalan.