Россия
Sverige
In English

Sähkö

Arella on Suomen laajin palveluverkosto ja pystymme tarjoamaan myös erikoistekniikoita valtakunnallisesti.
750
sähkötöiden ammattilaista
varmistavat tekniikan toimivuuden.
Sähkökäytönjohtaja Aren huoltamassa kiinteistössä

Aren palveluntarjontaan kuuluvat valtakunnallisesti kaikki kiinteistöjen sähköjärjestelmien ratkaisut.

Toteutamme aikaa kestäviä ja energiatehokkaita sähköjärjestelmien ratkaisuja, jotka säästävät kustannuksia ja ympäristöä. Suunnittelemme ja toteutamme myös UPS- ja varavoimaratkaisuja varmistamaan sähkön katkeamaton tarjonta kriittisiin kohteisiin. 

 

Kokonaispaketeista yksittäisiin ratkaisuihin

Aren palveluntarjontaan kuuluvat valtakunnallisesti kaikki kiinteistöjen sähköjärjestelmien ratkaisut. Toteutamme ja suunnittelemme asennukset, huollot ja korjaukset merkistä riippumatta. Hoidamme myös sähköverkkojen vika- ja häiriötilannekartoitukset, kuormitusmittaukset sekä sähköjärjestelmien ja jakeluverkkojen muutokset, laajennukset sekä modernisoinnit.  Asiakas saa kaikki tarvitsemansa palvelut Arelta nopeasti ja vaivattomasti.

 

Käytönjohtajapalvelut

Tarjoamme sähkölaitteistojen käytönjohtajapalveluita valtakunnallisesti kaikkiin kiinteistötyyppeihin.

Ammattitaitoiset käytön johtajamme varmistavat että sähköturvallisuuslakia noudatetaan sähkölaitteiston käytössä ja huollossa. Turvallisuuden ja toimivuuden ohella huolehdimme sähköjärjestelmien vuosi- ja määräaikaishuoltojen toimivuudesta, järjestelmien energiatehokkuudesta ja toiminnan kehittämisestä. Laadukkaiden käytönjohtajapalvelujemme piirissä on useita satoja kohteita.

Jaa tämä:

Alenna sähkönkulutusta jopa 25 %

Are Sensuksen avulla.