Россия
In English

Liikekiinteistöt

Miellyttävä liiketila houkuttelee asiakkaita.
2 900
ammattilaisen verkosto
palveluksessasi
liikekiinteisto-Are

Are tarjoaa liiketiloihin energiatehokkaita taloteknisiä kokonaisratkaisuja, joiden avulla vähennetään myös ympäristökuormitusta.

 

Laadukas liikekiinteistö lisää kauppaa

Viihtyisät ja laadukkaasti toteutetut tilat sekä erinomaiset sisäolosuhteet lisäävät kauppaa ja asiakaskäyntejä liikekiinteistössä. Myös henkilöstö voi paremmin hyvin hoidetuissa tiloissa. Varmistamme, että talotekniset ratkaisut tuottavat kiinteistöön käyttäjien tarpeita ja omistajien tavoitteita vastaavat olosuhteet ja toiminnallisuuden.

 

Energiatehokkaat ratkaisut säästävät kustannuksia

Liiketilan energiatehokkuus vaikuttaa suoraan liiketoiminnan kannattavuuteen etenkin liikkeissä, jotka myyvät tuoretavaroita ja jäähdytystä tarvitsevia tuotteita. Are on kaupan alalla edelläkävijä myös ympäristökuormitusta vähentävissä ratkaisuissa. Innovatiivinen ja päästötön kaupan CO2-talotekniikkaratkaisu jäähdyttää kylmä- ja pakastealtaita sekä lämmittää sisätiloja osittain ilmaisenergioilla, ilman päästöjä.

 

Liikkeen talotekniikka kuntoon

Tarjoamme liikekiinteistöihin kaikki talotekniset ratkaisut ja järjestelmät ja otamme vastuun niiden yhteensovittamisesta ja toimivuudesta.

 

Hankkeesta kustannustehokkaaseen ylläpitoon 

Kiinteistön suunnitteluvaiheessa teemme kiinteistöön talotekniikan tuote- ja järjestelmäkohtaiset kustannusarviot ja tekniset vertailut. Tällä on suuri merkitys kiinteistön käyttökustannusten ennakoinnin kannalta. Lisäksi kustannustehokkaat hankintakanavamme ovat käytössä koko hankkeen ajan.

Kun taloteknisen suunnittelun tuki, hankintakanavat ja työvoima sekä projektin työvaiheet ovat yksissä luotettavissa käsissä, lopputulos onnistuu. Uudisrakentamisen lisäksi palveluvalikoimaamme kuuluu liikekiinteistön talotekniikan korjaaminen ja kunnostaminen. Tarjoamme kattavaa korjausrakentamista liikekiinteistöihin, yksittäisistä kuntokartoituksista vaativiin korjaustoimenpiteisiin. Teemme myös perusparannuksia ja modernisointeja näin varmistamme, että liiketilojen viihtyisyys ja tuottavuus säilyvät kiinteistön koko elinkaaren ajan.

Saat meiltä kiinteistöösi kattavat kiinteistönhoidon ja huollon palvelut sekä halutessasi koko kiinteistön elinkaaren huomiovan Älykkään ylläpidon kokonaisratkaisun.

 

Älykäs ylläpito- ja huoltotoiminta takaa että arki sujuu

Hyvin hoidettu ylläpito- ja huoltotoiminta takaa mahdollisimman häiriöttömät ja miellyttävät tilat kaupankäynnille. Aren ylläpito- ja huoltotoiminta perustuu Älykäs ylläpito – toimintamalliin, joka huomioi kiinteistön ja sen käyttäjien erityistarpeet. Optimaalisten sisäolosuhteiden lisäksi, on ennakoivan ja systemaattisesti johdetun ylläpito- ja huoltotoiminnan avulla mahdollista saavuttaa energia- ja kustannustehokkaampi kiinteistö. Etävalvonnan ratkaisut osana Älykästä ylläpitoa, antavat arvokasta tietoa kiinteistön energian kulutuksesta ja sisäolosuhteista ja mahdollistavat toiminnan keskeytyksettömän ohjaamisen. 

 

Jaa tämä: