Halpa-Halli Oy

39
myymälää
ja 39 000 m2 keskusvarasto huoltojen piirissä
Ratkaisuja energiatehokkuuden parantamiseksi etsitään yhdessä asiakkaan kanssa.
”Toiminta on ensiluokkaista, sovitut asiat hoidetaan aikataulussa ja kommunikaatio pelaa.”
Pekka Kärkkäinen, Kiinteistöpäällikkö, Halpa-Halli Oy

Halpa-Halli Oy on 39 myymälää käsittävä täyden palvelun tavarataloketju, joka työllistää n. 1500 työntekijää. Ketjun pohjoisin myymälä sijaitsee Torniossa, eteläisin Porissa ja Itäisin Kuopiossa. Laajalle levittynyt myymäläverkosto edellyttää teknisiä huoltoja tekevältä yritykseltä vahvaa paikallista otetta ja osaamista.

Are vastaa myymälöiden ja 39 000 m² keskusvaraston taloteknisistä huolloista ja toimii teknisenä asiantuntijana kohteiden talotekniikkaa arvioitaessa ja ratkaisuja kehitettäessä.”Laaja toimintaverkosto, vahva tekninen osaaminen ja hyvät raportointityökalut sinetöivät Aren valinnan huoltokumppaniksi”, toteaa Halpa-Halli Oy:n kiinteistöpäällikkö Pekka Kärkkäinen. Keväällä 2015 käynnistynyt yhteistyö sujuu kitkatta. ”Toiminta on ensiluokkaista, sovitut asiat hoidetaan aikataulussa ja kommunikaatio pelaa” , summaa Kärkkäinen.

 

Kohti energiatehokkaampaa kiinteistön ylläpitoa

Energia on myymälöiden ylläpidon suurin kuluerä. Energia- ja kustannustehokkuuden parantamiseksi tehdään jatkuvasti yhdessä töitä niin juurisyihin pureutuvan huoltotoiminnan kuin asiantuntijapalveluiden avulla. Halpa-Halli hyödyntää Aren teknisiä asiantuntijapalveluita säännöllisesti. Asiantuntijat ovat mukana konsultoimassa mm. kiinteistötarkastuksissa, ottaen kantaa järjestelmien toimivuuteen, käytettävyyteen sekä kehittämiseen.

 

”Asiantuntijapalvelut ovat arvokas ja tärkeä osa meidän ja Aren välistä yhteistyötä”, toteaa Kärkkäinen. Aren asiantuntijat ovat kartoittaneet koko myymäläketjun talotekniikan, käymällä paikan päällä kohteissa läpi kaikki tekniset laitteet ja -järjestelmät.  Kartoitusten perusteella suoritetuilla huolto- ja korjaustoimenpiteillä on saavutettu kustannussäästöjä. Yhteistyö jatkuu tiiviinä, tavoitteena mahdollisimman häiriöttömät myymälätilat sekä merkittäviä säästöjä ylläpidon kustannuksiin.

Jaa tämä: