Sponda

27
miljoonaa vuotuista kävijää
Helsingin keskustan kauppakeskuksissa
Kauppakeskusten ylläpito edellyttää tiivistä tiimityötä ja monipuolista teknistä osaamista.
"Tehokasta kiinteistönhuoltoa asiakaslähtöisellä asenteella."
Lauri Maila, kiinteistöpäällikkö, Sponda Oyj

Sponda on yksi Suomen suurimmista kiinteistöyhtiöistä. Yhtiön omistamiin kiinteistöihin lukeutuvat mm. Helsingin ydinkeskustassa sijaitseva Kauppakeskus Forum sekä Makkaratalonakin tunnettu Citycenter. Kauppakeskusten ylläpito- ja huoltotoiminnasta huolehtii usean vuoden kokemuksella Aren osaava tiimi

Aren kokonaisvaltaiseen palvelukonseptiin sisältyy Forum- ja Citycenter-kiinteistöjen päivittäinen ylläpito ja talotekniikkaan liittyvät huollot ja korjaukset. Ylläpito- ja huoltotoimintaa ohjataan Aren Älykkään ylläpidon toimintamallin mukaisesti, jossa kiinteistön ylläpidossa huomioidaan paitsi arjen sujuminen myös kiinteistön elinkaarenaikainen tehokkuus ja käytettävyys.

 

Kiinteistöjen koko elinkaaren huomioiva ylläpito

Kauppakeskusten monimuotoiset tilat edellyttävät teknisen osaamisen ohella vahvaa kohdetuntemusta. Tilojen viihtyisyys ja tekniikan häiriötön toiminta on varmistettu kahdessa vuorossa työskentelevän kiinteistönhoitotiimin voimin, jotka tekevät tiivistä yhteistyötä huolloista vastaavien nimettyjen asentajien kanssa. Kokonaisuutta johdetaan keskitetysti asiakkuuspäällikön toimesta, joka varmistaa että parhaat toimintamallit saadaan nopeasti käyttöön koko asiakkuudessa. 

”Are on vastannut kahden korkean profiilin kohteemme kiinteistöhuollon haasteisiin ja tuottanut samalla synergiaetuja. Are on ollut aktiivinen kehittämään kanssamme palvelumalleja ja -prosesseja, eikä ole tyytynyt tuottamaan palvelua pelkästään tehokkuuden vaan myös asiakaslähtöisyyden ehdoilla”, toteaa Spondan kauppakeskusten ylläpidon johtamisesta vastaava kiinteistöpäällikkö Lauri Maila.

Jaa tämä: