Suomen Messut

1,3
miljoonaa kävijää
vuosittain Messukeskuksessa.
Tilojen turvatekniikkaan on panostettu merkittävästi.
Messukeskus
"Yhteistyö Aren kanssa on sujunut loistavasti. Meillä on avoimet välit ja voimme luottaa siihen, että hommat tulee hoidetuksi."
Jani Pulkkinen, tekninen päällikkö, Messukeskus

Aren Turvayksikkö on huolehtinut Suomen suurimman messu- ja kongressikeskuksen turvatekniikan toimivuudesta yli 10-vuoden ajan. 140 000 kerrosneliötä ja yli miljoona vuotuista kävijää asettavat kovat vaatimukset tilojen turvatekniikalle ja sen toimivuudelle. Kameravalvonta, kulunvalvonta ja tilojen paloturvallisuusratkaisut on integroitu saumattomaksi kokonaisuudeksi.

Turvayksikkö on Aren toimitila- ja paloturvallisuuteen erikoistunut yksikkö, joka suunnittelee, toteuttaa ja ylläpitää kiinteistöjen turvajärjestelmiä valtakunnallisesti. Suomen messut on yksi yksikön pitkäaikaisimmista asiakkaista ja kattavan turvajärjestelmänsä ansiosta myös yksikön monipuolisimpia ylläpitokohteita.

10 paloilmoitinkeskusta kattava yhtenäinen paloilmoitinjärjestelmä, näytteenottojärjestelmä sekä yli 200 valvontakameraa kertovat osan Messukeskuksen turvajärjestelmien laajuudesta. Ammattitaidon ohella turvajärjestelmien ylläpidossa tarvitaan nopeutta – kriittisissä hälytyksissä Aren huolto lähtee paikalle välittömästi ajankohdasta riippumatta.

 

Älykäs ylläpito kehittää toimintaa

Ylläpito- ja huoltotoiminnan ohella tehdään kehitystyötä. Aren turvatekniikan asiantuntijat seuraavat jatkuvasti alaa ja uusia innovaatioita, ja toimintaa kehitetään yhdessä asiakkaan kanssa. ”Yhteistyö Aren kanssa on sujunut loistavasti. Meillä on avoimet välit ja voimme luottaa siihen, että hommat tulee hoidetuksi”, toteaa Messukeskuksen tekninen päällikkö Jani Pulkkinen.

Jaa tämä: