Uudisrakentamisen talotekniikkakumppani

Hyvin rakennettu moderni kiinteistö on pitkäikäinen, ympäristöystävällinen ja kustannustehokas.
9001
Arella on
DNV:n sertifioima ISO 9001 -laatujärjestelmä
Talotekniikkaan uudisrakennuskohteisiin

ARE on kokenut ja palveleva uudisrakentamisen ammattilainen.

Tarjoamme kaikki talotekniikan kokonaisratkaisut uudisrakennuksiin aina hankkeen suunnittelusta laadukkaaseen toteutukseen ja hyvään ylläpitoon asti. Asiakkaanamme hyödyt kattavasta talotekniikan osaamisesta, yli sadan vuoden kokemuksesta ja koko Suomen kattavasta palveluverkostosta.  

 

Laadukasta talotekniikkaurakointia

Toteutamme talotekniset urakat ja infrarakentamisen laadukkaasti kaiken tyyppisiin kiinteistöihin. Meillä on kattava urakointikokemus vaativistakin kohteista, kuten teollisuuslaitoksista, sairaaloista, kulttuurikohteista ja maanalaisesta rakentamisesta. 

 

Uusien rakennusten pitkäikäisyys, energiatehokkuus ja kestävyys on meille tärkeää. Otamme kiinteistön tulevaisuuden tarpeet huomioon jo tekniikan suunnitteluvaiheessa, pyrkien mahdollisimman muuntojoustaviin ratkaisuihin.

 

Uudisrakentamisessa on helppo hyödyntää uudenaikaisen talotekniikan keinoja energiakulutuksen alentamiseksi. Ainutlaatuinen Are Sensus -järjestelmämme hyödyntää kiinteistön ilmaisenergioita, madaltaen kiinteistön energian kulutusta jopa 30%. 

 

Koko talotekniikka yhdeltä toimijalta

Tarjoamme kiinteistöösi kaikki talotekniset ratkaisut ja järjestelmät ja otamme vastuun niiden yhteensovittamisesta ja toimivuudesta. Näin  varmistamme kiinteistösi energiatehokkuuden ja hyvät sisäolosuhteet. 

 

Perinteisten LVIS-järjestelmien lisäksi saat meiltä laadukkaasti toteutetut: 

 

Projektinjohdon ammattilaiset apunasi

Kun taloteknisen suunnittelun tuki, hankintakanavat ja työvoima sekä projektin työvaiheet ovat yksissä luotettavissa käsissä, lopputulos onnistuu.

 

Vakiintunut urakkamallimme varmistaa, että olemme kilpailukykyinen myös projektinjohtourakoinnissa. Voimme olla tukenasi muun muassa:

  • laatutason ja budjetin määrittelyssä
  • osaprojektien kilpailuttamisessa
  • suunnittelun ohjauksessa
  • kustannusseurannassa
  • toteutuksen johtamisessa

 

Toimimme yhteistyössä kanssasi koko projektin ajan, hankevaiheesta hyvään käyttöönottoon. Meillä on itselle luovutukseen ja käyttöönottotarkastukseen vakiintuneet käytännöt. Niiden avulla varmistamme, että rakennus saadaan käyttöön heti projektin valmistuttua, sovitun aikataulun mukaisesti. 

Jaa tämä:

Are osaa talotekniikan

Aren asiakkaana saat käyttöösi Suomen kattavimman valikoiman taloteknisiä järjestelmiä ja tekniikoita.