Harjoittelu- ja opinnäytetyöpaikat

Harjoittelu- ja opinnäytetyöpaikat
Autamme sinua kehittymään
osaavien ammattilaisten tuella

Tarjoamme erityisesti teknisten alojen opiskelijoille monipuolisia työharjoittelu- ja opinnäytetyöpaikkoja 24 eri paikkakunnalla.

Etsitkö harjoittelupaikkaa tai oletko tekemässä opinnäytetyötä? Suomen johtavana talotekniikka-alan yrityksenä tarvitsemme nyt ja tulevaisuudessa uusia kiinteistöpalvelu ja talotekniikka-alan ammattilaisia kasvamaan joukkoomme. Tarjoamme erityisesti teknisten alojen opiskelijoille monipuolisia työharjoittelu- ja opinnäytetyöpaikkoja valtakunnallisesti.

Palvelemme asiakkaitamme kiinteistön koko elinkaarella aina uudisprojektien talotekniikkaurakoinnista käytön aikaiseen ylläpitoon ja huoltoon sekä modernisointiin. Toteutamme kaikkia talotekniikan lajeja, mutta keskeisen osan toiminnastamme muodostavat LVI- (lämmitys-, vesijohto- ja ilmanvaihtotekniikka) ja sähkötekniikka. Urakoimme ja ylläpidämme myös jäähdytys-, kulunvalvonta-, tele- ja data-, palontorjunta- sekä rakennusautomaatiojärjestelmiä.

Monipuolisuutemme ansiosta opiskelijat saavat meillä loistavan mahdollisuuden kehittyä osaavien ammattilaisten tuella. Harjoittelu ja/tai opinnäytetyö ovat sujuva tie työuran alkuun ja samalla pääset yhdistämään koulussa opitun teorian käytännön tekemiseen. 

Hae harjoittelu- tai opinnäytetyöpaikkaa

Harjoittelu- ja opinnäytetyöpaikkoja voi hakea ympäri vuoden. Osa paikoista ilmoitetaan avoimissa työpaikoissamme . Mikäli et juuri nyt löydä sopivaa paikkaa, voit olla suoraan yhteydessä paikallisiin yhdyshenkilöihimme tai jättää avoimen hakemuksen*  

*Avoimet hakemukset: Avoimen hakemuksen kautta haetaan myös harjoittelu/-opinnäytetyöpaikkoja. Rastita hakemuksen lopussa kohta ”Harjoittelu/Lopputyö”. 

Are on iso yritys, jossa on tarjolla paljon erilaisia työtehtäviä ja mahdollisuus edetä uralla uusiin ja entistä vastuullisempiin tehtäviin. Tutustu lvi-ala.fi -sivustolla LVI-insinööri Sami Husson uratarinaan.

 

 

Jaa tämä: