Россия
In English

Projektinjohto

Vakiintunut projektinjohdon mallimme varmistaa, että olemme kilpailukykyisiä myös projektinjohdossa.
2 900
Aren ammattilaista
käytössäsi ympäri Suomen
Projektinjohto Are

Aren projektinjohdon asiantuntijat ovat tukenasi rakennushankkeessasi varmistaen, että urakka valmistuu aikataulussa - laadusta tinkimättä.

Projektinjohtourakka vaatii erityisosaamista, kun rakennukset teknistyvät. Energiansäästötavoitteet ja korjausrakentamisen määrä kasvavat. Jotta uusi tekniikka toimisi toivotulla tavalla, tarvitaan talotekniikan eri alojen asiantuntijoiden yhteistyötä. Ammattimainen projektinjohto parantaa tuloksia, alentaa kustannuksia ja toteuttaa rakennusurakat aikataulussa. Aren projektinjohtajat vievät kaiken kokoiset urakat alusta loppuun aina tilaajan etua ajatellen.

 

Projektinjohdon ammattilaiset käytössäsi

Saat Aresta käyttöösi alan parhaan osaamisen ja asiantuntemuksen, organisointikykyiset ja sitoutuneet tekijät sekä suuren talotekniikkatalon riittävät resurssit.

Aren luotettavat ammattilaiset ovat palveluksessasi taloteknisen projektin johtamisessa. Me osaamme talotekniikan kaikki eri lajit, ja hyödynnämme tehokkaasti arelaisten ammattitaitoa sinun projektisi parhaaksi.

 

Osaaminen ja resurssit kunnossa

Are toimii valtakunnallisesti, mutta meillä on myös projektinjohdon ammattitaitoa paikallisesti ympäri Suomen. Pystymme toteuttamaan myös suuret tai erikoisosaamista vaativat kohteet. Oman laajan henkilöstömme täydennykseksi toimimme myös alan parhaiden kumppaneiden kanssa.

Kun taloteknisen suunnittelun tuki, hankintakanavat ja työvoima sekä projektin työvaiheet ovat yksissä luotettavissa käsissä, lopputulos onnistuu.

 

Vakiintunut toimintamalli hyödyksesi

Vakiintunut projektinjohdon mallimme varmistaa, että olemme kilpailukykyinen myös projektinjohdossa. Voimme olla tukenasi niin laajasti kuin haluat:

  • laatutason ja budjetin määrittelyssä
  • osaprojektien kilpailuttamisessa
  • suunnittelun ohjauksessa
  • kustannusseurannassa
  • toteutuksen johtamisessa

Toimimme yhteistyössä kanssasi koko projektin ajan hankevaiheesta hyvään käyttöönottoon. Meillä on itselle luovutukseen ja käyttöönottotarkastukseen koetellut käytännöt. Niiden avulla varmistetaan, että rakennus saadaan käyttöön heti projektin valmistuttua, aikataulun mukaisesti.  Meillä on kokemusta myös projektinjohtourakoitsijana toimimisesta.

Jaa tämä:

Aren KVR-urakointi on varteenotettava vaihtoehto.

Aren hankekehitys ja kokonaisvastuu-urakointi huolehtivat, että saat kiinteistöösi tavoitteitasi vastaavan talotekniikan.