Россия
In English

Älykäs ylläpito

Tehdään yhdessä kiinteistöstäsi kilpailutekijä!
-10 %
Älykäs ylläpito taistelee yleistä kustannustason nousua vastaan
Are-Alykas-yllapito

Aren Älykäs ylläpito on optimoitua kiinteistönhoitoa, joka tuo sinulle parhaan tuoton ja tyytyväisimmät käyttäjät.

Oletko miettinyt, millä kaikilla tavoilla kiinteistösi ylläpitoa ja huoltoa voisi kehittää, jotta se parhaiten tukisi sinun, henkilöstösi ja asiakkaasi menestysmahdollisuuksia? Älykäs ylläpito on pitkän kehitystyön tuloksena syntynyt Aren ylläpito- ja huoltopalveluiden toimintamalli, joka perustuu laaja-alaiseen tekniseen osaamiseen ja jatkuvaan parantamiseen. Huolehdimme suunnitelmallisesti ennakoiden kiinteistösi talotekniikan toimivuudesta, olosuhteiden terveellisyydestä ja kiinteistön turvallisuudesta. Aren Älykkään ylläpidon avulla kokonaiskustannukset laskevat, kiinteistön huoltotarve vähenee, korjausvelka pienenee ja käyttäjätyytyväisyys kasvaa.

 

Älykäs ylläpito takaa:  

 

Kiinteistönhuoltoa asiakas edellä

Mallin ydin on asiakkaan tarpeissa, jotka kartoitamme ja tunnistamme ja joiden ympärille rakennamme yhteistyössä asiakkaan kanssa räätälöidyn palvelukokonaisuuden. Jokaisen asiakkaan tarpeet ovat yksilölliset. Omistajan kiinteistölle asettama tuotto-odotus, kiinteistön käyttötarkoitus sekä käyttäjien tarpeet määrittävät sen, miten kiinteistöä on järkevintä ylläpitää ja miten siihen kannattaa investoida.

 

Mitattu suoritusteho takaa luotettavat tulokset

Kiinteistön suorituskyvyn arviointi rakentaa raudanlujan perustan liiketoimintasi kehittämiselle. Luomme kanssasi mittariston, joka tunnistaa kiinteistösi ja sen käyttäjien erityistarpeet. Toimintaa johdetaan systemaattisen johtamismallin avulla, joka takaa laadukkaan ja ennakoivan ylläpitotoiminnan läpi koko organisaation.

Osaamisemme kattaa kaikki talotekniikan lajit ja käyttöösi saat koko Suomen kattavan ylläpito- ja huoltopalvelujen sekä asiantuntijapalvelujen verkoston. Älykäs ylläpito tarkkailee ylläpito- ja huoltotoimintojen kuluja, vertaa niitä saatuihin hyötyihin ja etsii tarvittaessa kustannustehokkaampia vaihtoehtoja.

Valvomostamme käsin valvotaan sekä tarvittaessa etäohjataan asiakkaan kiinteistön taloteknisiä järjestelmiä vuorokauden ympäri. Etävalvonnan avulla saamme arvokasta tietoa kiinteistön energiankulutuksesta ja sisäolosuhteista ja pystymme ohjaamaan kiinteistön ylläpidon toimintaa älykkäämpään suuntaan.

 

Aren asiantuntijuus apunasi

Kehittynyt kiinteistön talotekniika on monimutkainen kokonaisuus, jota on helppo hallita Aren syvän ja laaja-alaisen osaamisen ja saumattomasti toimivan ammattilaisten verkoston avulla.   Meillä on halu kehittää ylläpitotoimintaa jatkuvasti kestävämpään ja tehokkaampaan suuntaan.Talo on tekniikkalaji, joka harvoin tarjoaa pikavoittoja, mutta vuosikymmenten kokemuksemme takaa sen, että yhteistyömme ei vaadi harjoittelua, vaan asiakkaanamme pääset nopeammin nauttimaan työn tuloksista.

Tutustu referensseihimme ja katso mitä konkreettista hyötyä Älykäs ylläpito on tuonut asiakkaillemme. 

 

Jaa tämä:

Mitattu suoritusteho takaa luotettavat tulokset.

Aren asiantuntijapalvelut tukevat Älykkään ylläpidon toimintaa.