Kiinteistönhoito

Kaikkien taloteknisten järjestelmien huollot ja ylläpito saman katon alta.
1600
Kiinteistöpalvelujen ammattilaista palveluksessasi
Toimintamme kattaa koko Suomen
Kiinteistönhoito

Hyvin hoidettu ja siisti kiinteistö piha-alueineen lisää viihtyvyyttä ja tuottaa arvoa sekä kiinteistön käyttäjille että omistajalleen. Kiinteistönhoitomme huolehtii tekniikan toimivuudesta ja tilojen turvallisuudesta, käyttäjiä kuunnellen.

Asiantuntevan kiinteistönhoidon avulla varmistat kiinteistön toiminnan, turvallisen käytön ja käyttäjien viihtymisen. Toimintamme perustana on asiakkaan kiinteistölle asettamat tavoitteet, joiden pohjalta luomme tarpeisiin parhaiten vastaavan palvelupaketin. 

Palvelumme kattavat paitsi taloteknisten järjestelmien ylläpidon ja huollon, myös ulkoalueiden hoidon ja siivouspalvelut. 

 

Elinkaaren huomioiva ylläpito

Älykäs ylläpito on asiakaslähtöistä kiinteistönhoitoa ja huoltoa, joka perustuu mitattuun tietoon. 

Voimme ottaa kokonaisvastuun kiinteistösi ylläpidosta, huolehtien päivittäisen kiinteistönhoidon ohella elinkaarisuunnittelusta, muiden palveluntuottajien ohjaamisesta ja materiaalihankinnoista. Etävalvonnan avulla saamme arvokasta tietoa kiinteistösi toiminnasta ja pystymme ohjaamaan ylläpitoa ennakoivasti ja mitattuun dataan perustuen.

Asiantuntijamme tukevat ylläpitotoimintaa tuottamalla raportteja ja analyysejä olosuhde- ja energiahallinnan sekä elinkaarisuunnittelun tueksi. 

 

Asiakaspalvelukeskus

Asiakaspalvelukeskuksemme takaa kaikille asiakkaillemme toimivan palvelun kellon ympäri vuoden jokaisena päivänä. Palvelukeskus vastaanottaa palvelupyynnöt, kirjaa ne järjestelmään ja ohjaa edelleen kiinteistönhoitajille.

Asiakaspalvelukeskuksemme palvelee 24/7 numerossa 020 530 5700

 

Jaa tämä:

Huollot voi optimoida!

Älykäs ylläpito tarjoaa kiinteistöösi oikein mitoitetun ja ajoitetun huoltotoiminnan.