Talotekniikan huolto

Talotekniset ratkaisut ja rakentamisen palvelut saman katon alta!
1600
Kiinteistöpalvelujen ammattilaista palveluksessasi
Toimintamme kattaa koko Suomen
Talotekniikan huolto

Taloteknisten järjestelmien ja laitteiden ja järjestelmien säännöllinen ja hyvin suoritettu huolto on onnistuneen ylläpitotoiminnan peruste. Meiltä saat huollot ja asennukset myös erikoisammattitaitoa vaativiin järjestelmiin.

Taloteknisten järjestelmien säännöllinen huolto pitää kiinteistön energian kulutuksen kurissa, ehkäisee vikaantumista ja parantaa sisäolosuhteita.

Huoltopalvelumme kattavat perinteisten LVIS-järjestelmien lisäksi:

 

Määräaikaishuollot ja vikakorjaukset

Talotekniikan huolto sujuu vaivattomasti huoltosopimuksen avulla. Sopimusasiakkaanamme käytössäsi on myös asiakaspalvelukeskuksemme ympärivuorokautinen tuki ja päivystyspalvelut mahdollisten vikatilanteiden varalle. Tehdyt huoltotoimenpiteet kirjaamme aina huoltokirjaan ja toimitamme tehdyistä töistä raportin. Mikäli huollon yhteydessä ilmenee korjaus- tai uusintatarpeita, saat raportoinnin yhteydessä yksilöidyn ehdotuksen töistä ja hinnan toteutukselle. 

 

Lakisääteiset huollot

Talotekniikan asiantuntijamme seuraavat lainsäädäntöä ja sen muuttuvia vaatimuksia. Huolehdimme siitä, että järjestelmäsi on huollettu viranomaisvaatimusten mukaisesti ja tarjoamme tarvittaessa myös koulutusta ja käytönopastusta yrityksesi henkilökunnalle. 

 

Ennakoiva huolto

Ylläpitotoimintamme perustuu asiakkaiden tarpeisiin ja kiinteistön ylläpidolle asetettuihin mitattaviin tavoitteisiin. 

Halutessasi voit antaa meille kokonaisvastuun kiinteistösi toiminnasta ja sen kehittämisestä. Huoltosuunnitelma räätälöidään tällöin kohde- ja järjestelmäkohtaisesti ja toimintaa seurataan kiinteistönhuollon ja etävalvonnan avulla. Ohjaavana tekijänä toimivat kiinteistölle asetetut, turvallisuus-, energia- ja olosuhdetavoitteet. 

Jaa tämä:

Etävalvonta tehostaa ylläpitoa

Kiinteistön toiminnan systemaattinen seuranta ehkäisee vikaantumista ja pitää energiankulutuksen kurissa.