Россия
Sverige
In English

Tekninen kiinteistönhoito ja -huolto

Kaikkien taloteknisten järjestelmien huollot ja ylläpito saman katon alta.
1600
Kiinteistöpalvelujen ammattilaista palveluksessasi
Toimintamme kattaa koko Suomen
Are-huoltoauto-esplanadi

Saat meiltä kiinteistönhoidon ja huollon palvelut nopeasti ja joustavasti. Vahvuuksiamme ovat monialainen ammattitaito, nopeus ja kattava palveluverkosto.

Ammattitaitoinen henkilöstömme huolehtii kiinteistösi arvosta läpi koko sen elinkaaren. Palvelutarjontamme kattaa kiinteistönhoidon ja -huollot, sekä ylläpidon kaiken tyylisiin kiinteistöihin valtakunnallisesti. Täytämme asiakkaidemme tarpeet yksittäisestä huollosta aina Älykkääseen ylläpitoon asti. Asiantuntijamme etsivät yhdessä asiakkaan kanssa juuri heidän kiinteistöönsä parhaiten soveltuvat ratkaisut.

 

Kiinteistönhoidon ammattitaitoinen moniosaaja

Suurena taloteknisenä osaajana meille on kertynyt laaja-alaista kokemusta monen tyyppisistä kiinteistöistä:

 

Kattava talotekninen osaaminen

Huolto- ja ylläpitopalvelumme kattavat kiinteistöjen koko talotekniikan. Taloteknisten laitteiden ja järjestelmien säännöllinen ja hyvin suoritettu huolto on onnistuneen ylläpitotoiminnan peruste.  Päivittäisen teknisen kiinteistönhoidon ohella osaamisemme kattaa myös erikoisammattitaitoa vaativat asennukset ja huollot. Kauttamme saat vuosihuollot, määräaikaishuollot ja viankorjaukset kattavasti kaikkiin taloteknisiin järjestelmiin:

 

Kiinteistön älykästä ylläpitoa

Ylläpidon piiriin kuuluvien asiakkaidemme kanssa laadimme erikseen huoltosuunnitelman, jossa huoltotoiminnalle laaditaan toimintaa ohjaava mittaristo ja aikataulutus Älykäs ylläpito -toimintamallin mukaisesti. Kiinteistön koko elinkaaren huomioiva ylläpito mahdollistaa säästöjen saavuttamisen kiinteistön käyttökustannuksissa sekä ympäristöystävällisen ja kestävän kiinteistönhoidon ratkaisun. Ulkoalueiden hoito ja huolto voidaan halutessasi myös sisällyttää ylläpidon sopimukseen.  Ylläpidon tukipalvelumme huolehtivat siitä, että asiakkaidemme kiinteistöissä hommat sujuvat kellon ympäri. 

Tutustu referensseihimme, ja katso mitä asiakkaamme sanovat Aresta. 

Jaa tämä:

Huollot voi optimoida!

Älykäs ylläpito tarjoaa kiinteistöösi oikein mitoitetun ja ajoitetun huoltotoiminnan.