Are ja LAK Real Estate Oyj jatkavat yhteistyötä

LAK Real Estate, WTC 

 

 Are Oy Lehdistötiedote 3.5.2017 klo 11.00

 

Are Oy ja LAK Real Estate Oyj ovat tehneet jatkosopimuksen kiinteistöjen ylläpito- ja huoltopalveluista sekä teknisestä manageerauksesta. Sopimus astui voimaan toukokuun alusta ja se jatkaa vuonna 2013 alkanutta tiivistä yhteistyötä lentokentän alueen kiinteistöissä. Sopimus kattaa ylläpitotoiminnan 13 kiinteistössä lentokonehalleista rahtiterminaali- ja toimistorakennuksiin.

 

Aren asiakaslähtöinen ylläpitotoiminta ja vahva tekninen osaaminen mahdollistivat sopimuksen syntymisen neuvottelumenettelyllä.

 

”Toimintaympäristömme edellyttää kiinteistöjen ylläpidolta ketterää toimintaa. Yhteistyömme Aren kanssa kattaa perus- ja tekniset huollot. Sopimuskohteitamme hoitaa kaksi Aren ammattitaitoista huoltomiestä täyspäiväisesti. Meille on tärkeää, että he ovat osaavia, palveluhenkisiä ja keskittyvät päivittäisissä töissään juuri LAKin kohteisiin. Pyrimme ostamaan ennemmin resursseja kuin tarkkaa yksityiskohtaista tehtävänkuvausta. Näin huoltotöiden toteuttaminen on joustavaa ja pystymme palvelemaan asiakkaitamme mahdollisimman hyvin. Aren henkilöstöön syntynyt luottamus vapauttaa pienen organisaatiomme keskittymään ydinosaamiseemme”, kertoo LAK Real Estaten kiinteistöpäällikkö Mikko Jokipii.

 

”Syntynyt sopimus on ennen kaikkea osaavan kohdetiimimme ansiota. On hienoa päästä jatkamaan yhteistyötä joka perustuu näin vahvaan luottamukseen”, summaa Aren yksikönpäällikkö Janne Kokkonen.

 

Linkit:

Lisää tietoa LAKin ja Aren yhteistyöstä

 

Lisätietoja antavat:

Are Oy, Janne Kokkonen, yksikönpäällikkö, puh. 040 300 6828, janne.kokkonen@are.fi

LAK Real Estate Oyj, Mikko Jokipii, kiinteistöpäällikkö, puh. 044 588 0639, mikko.jokipii@are.fi 

 

Are on Suomen suurin talotekniikkatalo. Koko elinkaaren kattavat talotekniikkaurakoinnin ja kiinteistön ylläpidon palvelut takaavat asiakkaidemme tilojen energiatehokkuuden ja miellyttävät sisäolosuhteet. 

Panostamme erityisesti älykkääseen tekniseen ylläpitoon ja kehittämäämme Are Sensus -matalaenergiajärjestelmään. Yli 100-vuotias Are-konserni työllistää noin 2 900 henkilöä. Palvelemme asiakkaitamme 25 paikkakunnalla Suomessa ja lisäksi Venäjällä, Pietarissa. Lisätietoa: www.are.fi.

 

LAK on lentoasemien operoinnista vastaavan Finavian omistama kiinteistöyhtiö. Yritys vuokraa lentoasemilla sijaitsevista kiinteistöistään toimitiloja lentoliikenteen palveluketjuun kuuluvien yritysten ja lentoaseman läheisyydestä hyötyvien yritysten tarpeisiin. Sen kiinteistöihin kuuluvat muun muassa Helsinki-Vantaan ympäristössä WTC Helsinki Airport, Airside Center ja Toimintakeskus (TOKE), johon rakennetaan parhaillaan uutta hotellia. www.lak.fi

Jaa tämä: