Are toteuttaa Seinäjoen Hotelli Vaakunan peruskorjaushankkeen talotekniikan

Are Oy            Lehdistötiedote           3.1.2017 klo 10.00

 

Are ja Eepee-Kiinteistöt Oy ovat sopineet Hotelli Vaakunan peruskorjaushankkeeseen kuuluvista lämpö-, vesi-, ilmanvaihto- ja kylmätöistä. Hankkeessa uusitaan hotellin huoneet ja käytävät sekä talotekniikkaa laajemminkin. Rakennuttamisesta vastaa SOK Kiinteistöässä.

 

Hotellin peruskorjaus on jo alkanut, ja hanke valmistuu kokonaisuudessaan keväällä 2018. Saneerattavia hotellihuoneita on 146.

 

”Are pystyi tarjoamaan meille talotekniikan eri puolet yhdistävän kokonaisratkaisun, joka on meille myös edullinen. Arella on hyvää osaamista saneerausprojekteissa, toteaa projektipäällikkö Pauli Autio SOK Kiinteistöässästä.

 

”Yhteistyön laajeneminen Eepee-Kiinteistöjen kanssa on meille erittäin tärkeää. Olemme jo vuosien ajan huolehtineet Etelä-Pohjanmaan Osuuskaupan kiinteistöjen huollosta. Tämä uusi peruskorjaushankkeen sopimus on osaltaan osoitus siitä, että olemme onnistuneet tekemään huolloissa työmme hyvin”, summaa Aren aluepäällikkö Jussi Ala-Honkola.

 

Lisätietoja:

Jussi Ala-Honkola, aluepäällikkö, puh. 0400 257 658, jussi.ala-honkola@are.fi

 

Are on Suomen suurin talotekniikkatalo. Koko elinkaaren kattavat talotekniikkaurakoinnin ja kiinteistön ylläpidon palvelut takaavat asiakkaidemme tilojen energiatehokkuuden ja miellyttävät sisäolosuhteet. 

Panostamme erityisesti älykkääseen tekniseen ylläpitoon ja kehittämäämme Are Sensus -matalaenergiajärjestelmään. Yli 100-vuotias Are-konserni työllistää noin 2 900 henkilöä. Palvelemme asiakkaitamme 25 paikkakunnalla Suomessa ja lisäksi Venäjällä, Pietarissa. Lisätietoa: www.are.fi.

Jaa tämä: