4.7.2017 Are toteuttaa uudistuvan Olympiastadionin LVIA-työt

 Are Oy                                            Lehdistötiedote                                                    4.7.2017 klo 08.30

Helsingin Olympiastadionin A-katsomo

Olympiastadion, A-katsomo. Kuva: Stadion-säätiö / Sini Pennanen

 

 

Are ja Helsingin kaupunki ovat sopineet 30.6.2017 Olympiastadionin perusparannuksen lämpö-, vesi-, ilmanvaihto- ja automaatiotöistä. Sopimuksen arvo on yli 15 M€ ja työt tehdään projektinjohtourakkana.

 

”Valitessamme LVIA-urakoitsijaa laatupisteillä oli suuri merkitys. Arelaisten ammattitaito ja osaaminen vakuuttivat meidät. Kumppaneillamme on oltava riittävät resurssit, jotta uudistustyö etenee aikataulussa. Kohde on merkittävä ja monella tavoin vaativa, ja luotamme, että Are pystyy toteuttamaan työn sovitusti”, kertoo Jukka Forsman, Helsingin kaupungin Kaupunkiympäristön toimialan rakennuttamispäällikkö.

 

”Olympiastadion on mielenkiintoinen ja arvostettava maamerkki Helsingissä. Meille on suuri kunnia olla mukana uudistamassa Olympiastadion vastaamaan tulevaisuuden tarpeisiin”, toteaa toimitusjohtaja Heikki Pesu Aresta.

 

Perusparannushankkeessa Olympiastadionille rakennetaan 19 290 bruttoneliötä uusia tiloja. Lisäksi katsomot, kenttäalue ja juoksuradat uudistetaan. Hankkeen kokonaislaajuus on kenttäalue ja katsomot mukaan lukien 90 000 neliötä. Tulevaisuudessa Olympiastadionilla arvioidaan vierailevan vuosittain noin miljoona kävijää. Uudistetun Olympiastadionin ovet avautuvat vuonna 2019.

 

Lisätietoja uudistuvasta Stadionista

 

Lisätietoja:

Are Oy, Kai Nurho, aluejohtaja, puh. 040 516 4233, kai.nurho@are.fi

Helsingin kaupunki, Jukka Forsman, rakennuttamispäällikkö, puh. 050 559 2559, jukka.forsman@hel.fi

Jaa tämä: