Hyppää sisältöön
Työkaverit luonnehtivat vuoden esimieheksi valittua Harria asiakaslähtöiseksi ja jämäkäksi työkaveriksi, joka ei jätä mitään sattuman varaan.
  • Uutiset
-

10 huhtikuun 2018 5:00

Arella on hyvä olla ja helppo viihtyä

Arella pitkän työuran tehnyt, vuoden 2017 esimieheksi valittu Harri Eloranta on tyytyväinen työhönsä.  Työviihtyvyyteen vaikuttavat muun muassa mahdollisuus johtaa omaa työtään ja kouluttautua tehtävien mukaisesti.

Asiakkuuspäällikkönä pääkaupunkiseudulla työskentelevä Eloranta ohjaa 16 henkilön tiimiä. Tiimi tuottaa kiinteistönhuollon palveluja noin 70 kiinteistöön, jotka ovat esimerkiksi toimistoja, hotelleja ja kauppakeskuksia. Työssä vahva ja asiakaslähtöinen palveluasenne on tärkeää.

– Tuotamme kiinteistönhuoltoa ja teknisiä palveluja kiinteistöjen omistajille ja vuokralaisille. Meille tärkeintä on asiakaspalveluhenkisyys, ja asiakaspalvelu on ihan ykkösasia, Eloranta sanoo.

Are tukee työntekijöiden kouluttautumista ja kehittymistä

– Työ antaa minulle paljon, kun tapaan uusia ihmisiä. Meillä ei yksikään päivä ole samanlainen, ja siinä se haastavuus onkin, Eloranta kertoo.

Asiakkuuspäällikkö Elorannan pitkä työura on edennyt projektinhoitajan tehtävistä projektipäällikön kautta nykyiseen asemaan. Ura on pitänyt sisällään myös isännöinti ja IV-töitä. Eloranta korostaakin, että Arella etenemis- ja kouluttautumismahdollisuudet ovat hyvät.

– Itsekin kävin aikanani työn ohessa LVI-teknikon opinnot. Jos työntekijä haluaa kouluttautua, niin se on Arella kaikille mahdollista, Eloranta toteaa.

Hyvä ilmapiiri on työssä viihtymisen edellytys

Elorannan työnkuvaan kuuluu olennaisesti henkilöstöjohtaminen. Asiakkuuspäällikkö korostaa esimiehen merkitystä viihtyisän työympäristön luomisen suhteen. Yhdessä tekeminen ja luottamus ovat edellytyksiä hyvälle työilmapiirille.

– Suosittelisin Area työpaikkana ehdottomasti sen takia, että voin sanoa, että täällä on hyvä olla. Arella on helppo viihtyä, Eloranta vakuuttaa.