Aren ja Senaatti-kiinteistöjen yhteistyö laajenee merkittävästi

Are Oy                                           Lehdistötiedote                                                     30.5.2017 klo 11.00

Are ylläpitää Senaatti-kiinteistöjen arvorakennuksia, mm. Oopperatalon Helsingissä

 Kuva: Shutterstock

 

Are Oy:n ja Senaatti-kiinteistöjen yhteistyö laajenee 27.3.2017 tehdyn hankintapäätöksen myötä. Kesäkuun alussa voimaan astuva sopimus tuo Aren ylläpito- ja huoltopalveluiden piiriin useita Senaatti-kiinteistöjen kohteita. Erityisesti pääkaupunkiseudulla Aren hoitamien kohteiden määrä lisääntyy merkittävästi.

 

Konserttitiloja ja taidegalleria Aren ylläpitoon

 

Hankintapäätöksen myötä Aren kiinteistönhoidon kohteiksi siirtyvät pääkaupunkiseudulla Helsingin Kulttuuritalo ja Oopperatalo sekä Kaivopuistossa sijaitseva Cygnaeuksen Galleria.

 

”Arvo- ja kulttuurikiinteistöissä korostuu olosuhteiden hallinnan merkitys ja vahva tekninen osaaminen. Työ, jota olemme tehneet muissa Senaatin arvokiinteistöissä kuten Ateneumissa, Sinebrychoffin taidemuseossa ja Kansallismuseossa, luo hyvän pohjan uusien kohteiden aloitukseen”, toteaa asiakkuuspäällikkö Timo Kiiskinen Aresta.

 

Laadukasta ja turvallista ylläpitotoimintaa

 

Kesäkuun alussa alkaa yhteistyö lisäksi useissa merkittävää turvallisuuspanostusta edellyttävissä kohteissa. Pääkaupunkiseudun lisäksi valmistaudutaan ylläpitotoiminnan käynnistämiseen Länsi-Suomen ja Oulun alueella.

 

”Täsmällinen laatudokumentointi, vahva panostus turvallisuusasioiden kehittämiseen ja oikea hintataso toivat meille useita uusia kiinteistönhoidon kohteita. Merkittävin yksittäinen tekijä tarjousprosessin onnistumisessa on kuitenkin vahva sitoutuminen asiakkuuteen ja sitä kautta oman toiminnan kehittäminen vastaamaan yhä paremmin asiakkaan tarpeita ja laatuvaatimuksia”, summaa Aren ylläpitopalveluiden johtaja Jyri Seppänen.

 

Lisätietoja:

Jyri Seppänen, ylläpitopalveluiden johtaja, puh. 040 300 5866, jyri.seppanen@are.fi

 

Are on Suomen suurin talotekniikkatalo. Koko elinkaaren kattavat talotekniikkaurakoinnin ja kiinteistön ylläpidon palvelut takaavat asiakkaidemme tilojen energiatehokkuuden ja miellyttävät sisäolosuhteet.

Panostamme erityisesti älykkääseen tekniseen ylläpitoon ja kehittämäämme Are Sensus -matalaenergiajärjestelmään. Yli 100-vuotias Are-konserni työllistää noin 2 800 henkilöä. Palvelemme asiakkaitamme 25 paikkakunnalla Suomessa ja lisäksi Venäjällä, Pietarissa. Lisätietoa: www.are.fi.

 

 

Senaatti-kiinteistöt on valtionhallinnon työympäristökumppani ja toimitila-asiantuntija. Olemme uusien työnteon tapojen ja työympäristöjen suunnannäyttäjä. Keskitetyt ratkaisumme auttavat asiakkaitamme tehostamaan toimintaansa ja säästämään toimitilakustannuksissa. Senaatin monialaiset ammattilaiset huolehtivat valtion kiinteistövarallisuudesta ja sen tehokkaasta käytöstä.  Hallinnassamme on yli 9000 rakennusta aina arvokohteista erikoistiloihin.  Senaatin vastuulla on myös valtion käytöstä poistuneiden kiinteistöjen myynti ja kehittäminen. Vastuullisuus on keskeinen osa Senaatin kaikkea toimintaa. Teemme tilaa onnistumiselle. www.senaatti.fi

Jaa tämä: