Hyppää sisältöön
Finn-Powerin uudet toimitilat Seinäjoella. Kuva: Finn-Power Oy
  • Tiedotteet
-

26 kesäkuun 2018 6:15

Finn-Powerin Seinäjoen tehdaskiinteistön LVI-urakointi johti ylläpitosopimukseen

Are urakoi LVI-työt metallin työstökoneita valmistavan Finn-Power Oy:n uuteen tehtaaseen Seinäjoen Roveksessa. Urakan päätteeksi Finn-Power valitsi Aren tuottamaan myös valmistuvan tehdaskiinteistön huoltokirjat ja hoitamaan kiinteistön ylläpitoa.

Rakennushanke on pysynyt aikataulussaan ja kohteen tehdasosa 13 000m2 valmistuu kesäkuun lopussa ja 7000m2 toimisto- ja näyttelytilaosa marraskuussa. Tuotanto aloittaa muuton uusiin toimitiloihin heinäkuussa ja toimihenkilöt marraskuussa.

Valmistuvaa teollisuuskiinteistöä tulee ylläpitää, huoltaa ja korjata säännöllisesti sen kunnon, käyttöominaisuuksien ja arvon säilyttämiseksi. Finn-Power on tehnyt Aren kanssa sopimuksen valmistuvan kiinteistön ylläpidosta. Are tuottaa asiakkaalle Granlund Manager -huoltokirjan, joka sisältää kaiken kiinteistötiedon, kuten laitekannan, huoltosuunnitelmat, palvelupyyntöjen käsittelyn, käyttöpäiväkirjan ja dokumentit.

– Aren vahvuutena on erityisesti kiinteistön koko elinkaaren hallinta, jota pääsemme toteuttamaan tässä asiakkuudessa. On hienoa, että toimittamamme urakka muuttuu ylläpitosopimukseksi maakunnan yhden merkittävimmän teknologiayrityksen uusissa tiloissa, kertoo Aren Seinäjoen myyntipäällikkö Jussi Ala-Honkola.

Lisätietoja:
Are Oy, myyntipäällikkö Jussi Ala-Honkola, 0400 257 658, jussi.ala-honkola@are.fi