Pohjola Sairaalan kiinteistö Aren ylläpitoon Turussa

Turun uuden Pohjola Sairaalan havainnekuva

Are Oy ja OP Kiinteistösijoitus Oy ovat tehneet sopimuksen Kupittaan teknologiakampusalueelle avattavan Pohjola Sairaalan kiinteistön ylläpito- ja huoltotoiminnasta. Sopimuskausi alkaa 1.4. ja pitää sisällään kohteen kiinteistönhoidon, tekniset huoltopalvelut ja ulkoaluetyöt.

Toukokuun alussa käyttöönotettavan uudisrakennuksen 8500 m2 pinta-alasta reilu puolet on varattu Pohjola Sairaalan käyttöön. Rakennuksen yläkerroksiin tulee lisäksi toimistokäyttöön soveltuvia tiloja alueen yrityksille.

”Halusimme uuteen ja vaativaan monikäyttäjäkohteeseemme osaavan ja luotettavan toimijan. Arelta löytyy näyttöjä sekä kiinteistönhoidon tehtävistä että teknisesti vaativista sairaalan huoltotöistä, hyvää asiakaspalvelua unohtamatta”, kertoo Matti Puromäki OP Kiinteistösijoitus Oy:stä.

Sairaalakiinteistöissä on erittäin tärkeää varmistaa sekä potilaiden että hoitohenkilöstön viihtyvyys ja turvallisuus. Tilojen hygieenisyys, miellyttävät sisäolosuhteet ja tekniikan toimivuus ovat kriittisessä roolissa, kun ylläpitotyötä tehdään terveydenhoidon kiinteistöissä.

”Tehty sopimus on meille erittäin merkittävä. Se laajentaa pitkäaikaista yhteistyötämme OP-Kiinteistösijoituksen kanssa ja kasvattaa toimintaamme meille tärkeässä segmentissä”, toteaa Lassi Kulo Aren yksikönpäällikkö.

 

Lisätietoja:
Are Oy, Lassi Kulo, yksikönpäällikkö
040 300 5867, lassi.kulo@are.fi

Jaa tämä: