Россия
Sverige
In English

Lämpö, vesi ja viemäröinti

Tarjoamme aina asiakkaalle parhaan mahdollisen putkistoratkaisun nopealla aikataululla ja hyvällä yhteistyöllä.
103
vuotta putkiasennuksia
Are sai alkunsa putkiasennusliikkeestä
Aren asentaja korjaa putkia

Are tarjoaa lämpö-, vesi- ja viemäröintiratkaisuja kiinteistön koko elinkaaren ajalle.

Lämpö, vesi ja viemäröinti ovat Aren ydinosaamista ja keskeinen osa yrityksemme historiaa. Meillä on laaja-alaista kokemusta LVI-urakoista ja -huolloista kaiken tyyppisissä kiinteistöissä ja teollisuudenkohteista jo yli sadan vuoden ajalta.  Asiakkaan täytyy pystyä luottamaan urakoitsijan osaamiseen ja resursseihin. Suurena taloteknisenä urakoisijana Are pystyy takaamaan vaativammankin linjasaneerauksen tai LVI-urakan laadukkaan toteutuksen. Vahva projektijohto, osaava henkilöstö ja hyvä viestintä takaavat onnistuneen lopputuloksen.

 

Lämpö, vesi ja viemäröinti – kiinteistösi koko elinkaaren ajalle

Are suunnittelee ja toteuttaa kiinteistön kaikkien lv-laitteiden ja -järjestelmien asennukset, huollot ja korjaukset, merkistä riippumatta. Meiltä saat myös putkistojen kuvaukset sekä kaikki LV-alan mittaus- ja säätötyöt.  Pystymme toteuttamaan kaiken tyyppisiä palvelurakennushankkeita nopeassa aikataulussa ja hyvällä yhteistyöllä. Tarjoamme myös huolto ja ylläpitopalveluita. 

 

Mittavatkin urakat luonnistuvat vaivatta

Vahvuutenamme on yrityksemme suuri koko, joka mahdollistaa mittavatkin urakat ja talon sisäisen osaamisen kattavan hyödyntämisen. Voimme tarjota asiakkaalle aina parhaan mahdollisen putkistostoratkaisun. Kaikki lämmön,veden ja viemäröinnin ratkaisumme ovat energiatehokkaita ja pitkäikäisiä. 

 

Asiakasta varten 24/7

Hätätilanteessa vuokraamme esimerkiksi kaukolämpösiirtimen sekä jätevesi- tai perusvesipumppaamon. Tuomme laitteen paikalle ja asennamme sen täyteen toimintavalmiuteen. Valtakunnallisen palveluverkkomme ansiosta laadukkaat palvelumme ovat kaikkien ulottuvilla. Asiakaspalvelukeskuksemme tukee toimintaamme vuoden jokaisena päivänä, 24 tuntia vuorokaudessa.

Jaa tämä:

Aren avulla

Tulevaisuuden riskit voidaan väistää jo tänään.