Energiatehokkuushankkeet

Energiatehokkuutta sisäolosuhteista tinkimättä.
-30 %
säästöä energiankulutukseen
talotekniikan modernisoinnilla.
Kiinteistön dataa Aren etävalvomossa

Huonot sisäolosuhteet, suuri energiankulutus ja isot korjauskustannukset ovat ongelmia, jotka vähentävät kiinteistön kilpailukykyä ja käyttäjien viihtyvyyttä. Modernisoimalla kiinteistösi talotekniikan säästät rahaa ja ympäristöä.

Energiatehokkuuden parantaminen vaatii useiden erilaisten taloteknisten asioiden huomioimista ja niiden vaikutusten syvällistä ymmärtämistä. Koko talotekniikan kattava osaamisemme yhdistettynä aktiiviseen kehitystyöhön takaa, että käytössäsi on markkinoiden johtavat ratkaisut. Talotekniikan modernisoinnilla paranee paitsi energiatehokkuus myös kiinteistön sisäolosuhteet. 

 

Energiatehokkuushankkeet

Jokainen toteuttamamme modernisointihanke käynnistetään saneerattavan kiinteistön kartoituksella, jonka jälkeen suunnittelemme toiveitasi ja tarpeitasi parhaiten vastaavat korjaustoimenpiteet.

Asiantuntijoidemme avulla valitsemme kiinteistöösi energiatehokkaimmat ja käyttäjäystävälliset ratkaisut, jotka huomioivat kiinteistön elinkaarelle asetetut tavoitteet. 

 

Investoi ilman riskiä

Olemme valtakunnallinen ESCO-toimija. ESCO-hankkeessa modernisointihanke rahoitetaan kokonaan tai sovituin osin sen tuottamilla säästöillä. Toimijana kannamme riskin hankkeen kannattavuudesta, joten investointi on sinulle riskitön. 

 

Energiatehokas ARE Sensus

Sensus on talotekniikkajärjestelmä, jonka avulla modernisoit kiinteistösi talotekniikan vastaamaan nykypäivän vaatimuksia. Järjestelmän älykkyys perustuu ilmaisenergioiden tehokkaaseen hyödyntämiseen ja kierrättämiseen, jolloin rakennus kuluttaa ostoenergiaa jopa 25% tavanomaista vähemmän. Sensuksella modernisoituja kohteita ovat mm. Kuopion Verotalo ja Lönnrotinkatu 11.

Jaa tämä:

Energiankulutus kuriin aurinkosähköllä

Aurinkosähkö on ympäristöystävällinen ja kannattava investointi, joka nostaa yrityksesi kiinteistösi arvoa vuosiksi eteenpäin.