Hyppää sisältöön

Hankekehitys ja urakkamuodot

Yhteistoiminnalliset urakkamallit ovat vahvuutemme.

Yleistä

Rakennushankkeet edellyttävät kasvavissa määrin yhteistyötä eri toimijoiden kesken.

Hankekehityksemme asiantuntijuus ja osaava projektinjohto tukevat toimintaa KVR- ja allianssiurakoissa, varmistaen että saat kiinteistöösi talotekniset ratkaisut, jotka tuottavat kiinteistöön käyttäjien tarpeita ja asetettuja tavoitteita vastaavat olosuhteet ja toiminnallisuuden

Hankekehitys

Ammattilaistemme osaaminen on tukenasi ohjaamassa suunnittelua koko hankkeen ajan.

Näin varmistat, että kiinteistösi talotekniikkaratkaisut toimivat yhteen mahdollisimman energiatehokkaasti ja modernin tekniikan parhaita ratkaisuja hyödyntäen.

Hankekehityksemme kehittää ja vertailee talotekniikkaratkaisuja, toimien hankkeesi suunnittelun tukena.


KVR-urakointi

KVR-urakassa kannamme kokonaisvastuun hankevaiheesta aina käyttöönottoon.

Kun taloteknisen suunnittelun tuki, hankintakanavat ja työvoima sekä projektin työvaiheet ovat yksissä luotettavissa käsissä, lopputuloksesta tulee onnistunut. Olemme toteuttaneet KVR-mallilla hankkeita, joissa talotekniikkaurakka on valmistunut 0-virheluovutuksena.


Allianssihankkeet

Allianssirakentamisesta on tullut yksi nopeimmin kasvavista urakkamuodoista, joka soveltuu erityisesti suurten ja monimutkaisten hankkeiden toteuttamiseen.

Allianssissa eri toimijoista muodostetaan yksi organisaatio, jossa osapuolet vastaavat toteutettavan projektin suunnittelusta ja rakentamisesta, ja jakavat projektiin liittyvät sekä positiiviset että negatiivisia riskit yhteisvastuullisesti.

Olemme toimineet menestyksekkäästi useissa allianssihankkeissa, tuoreimpina esimerkkeinä Botnia High 5 -allianssi ja Lapin keskussairaalan laajennus.


Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Asiakaspalvelu

020 530 5700
asiakaspalvelukeskus@are.fi

Arkisin klo 16.00-7.00,
viikonloppuisin ja pyhäpäivinä puhelut ohjautuvat päivystykseen, jossa hoidetaan välitöntä toimintaa edellyttävät vikatilanteet.

Etsi paikallinen yhteyshenkilösi

Paikalliset yhteyshenkilöt palveluksessasi ympäri Suomen.

Pyydä yhteydenottoa

Täytä yhteydenottolomake.

Tilaa uutiskirjeemme

Pysy kuulolla ajankohtaisista uutisistamme!