Tilamuutokset ja saneeraukset

Talotekniikka ja rakentamisen palvelut saman katon alta.
PTS
suunnittelu ja raportointi
varmistaa oikea-aikaiset ja suunnitelmalliset hankkeet
Tilamuutokset ja saneeraukset

Tarvitaanko toimitiloissanne saneerausta? Perusparannamme ja modernisoimme kiinteistöjen talotekniikkaa ja rakenteita, varmistaen että toteutetut ratkaisut ovat energiatehokkaita ja käyttäjiä palvelevia.

Tarjoamme kiinteistön modernisointipalvelut pienistä saneerauksista vaativiin korjausrakentamisen hankkeisiin. Asiakkaanamme hyödyt monipuolisesta osaamisestamme: taloteknisten järjestelmien ohella toteutamme myös muutosten vaatimat rakennustyöt omien ammattilaistemme voimin. 

 

Kuntoarviot ja energiaselvitykset tukevat päätöksentekoa 

Jokainen toteuttamamme modernisointihanke käynnistetään saneerattavan kiinteistön kartoituksella, jonka jälkeen suunnittelemme toiveitasi ja tarpeitasi parhaiten vastaavat korjaustoimenpiteet. Asiantuntijayksikkömme tuella valitsemme kiinteistöösi energiatehokkaimmat ja käyttäjäystävälliset ratkaisut, jotka huomioivat kiinteistön elinkaarelle asetetut tavoitteet.  LVIS-järjestelmien lisäksi palvelumme kattavat: 

 

Rakennus- ja remonttipalvelut 

Talotekniikan ohella saat meiltä tilamuutoksen vaatimat remontointipalvelut. Pienten pintaremonttien ohella toteutamme myös vaativat rakennustyöt.  

 

Projektinjohto yksissä käsissä

Taloteknisten järjestelmien kokonaisvaltainen hallinta ja laadukkaat rakentamisen palvelut, mahdollistavat tilamuutos- ja modernisointihankkeiden toteuttamisen joustavasti ja laadukkaasti.

Osaava projektinjohtomme huolehtii, että hankkeesi sujuvuudesta käyttäjiä kuunnellen. Saat meiltä osa-urakoiden lisäksi toimitiloihisi avaimet käteen –toteutuksen, jossa huolehdimme sekä hankkeen suunnittelusta että toteutuksesta.

Jaa tämä:

Häiriöitä ehkäisevä huoltotoiminta

Pureutuu vian lisäksi sen aiheuttajaan. Aren huolto- ja ylläpitotoiminta huomioi kiinteistön koko elinkaaren.