Uusiutuva energia

Rahoitusmallien avulla investoit joustavasti myös uusiutuvaan energiaan.
40
ammattilaisesta koostuva tiimi
asentaa aurinkosähköjärjestelmiä kaikkialle Suomeen.
Aren asiantuntijat neuvottelussa

Uusiutuvien energiamuotojen hyödyntäminen nostaa kiinteistösi arvoa ja tuottaa päästötöntä energiaa vuosia eteenpäin.

Aurinkosähkö soveltuu erinomaisesti kiinteistöihin, joissa sähkönkulutus on suurta kesäkauden aikana. Esimerkiksi isoissa kauppa- ja toimistokiinteistöissä aurinkovoimala on paitsi ekologinen myös kannattava investointi, jonka avulla voidaan nostaa kiinteistön arvoa ja tuottaa päästötöntä energiaa vuosia eteenpäin. 

Meiltä saat paitsi aurinkovoimalan, myös järkevät perusteet sen toteuttamiselle sekä oikean mitoituksen, joka perustuu asiantuntijoidemme tekemään kartoitukseen kiinteistön nykytilasta. Modernisointihankkeen toteuttaminen aurinkosähköhankkeena, takaa energia- ja ekotehokkaan lopputuloksen.

 

Energiatehokas kokonaisratkaisu

Aurinkosähköhanke aloitetaan kartoittamalla kiinteistön energiansäästöpotentiaali ja suunnittelemalla sen pohjalta paras aurinkosähköjärjestelmää hyödyntävä talotekninen kokonaisratkaisu. Valaistussaneeraus yhdistettynä aurinkosähköjärjestelmän asennukseen, on tyypillinen esimerkki toteutettavasta kokonaisuudesta.

Ammattitaitoinen tiimimme huolehtii siitä, että hanke toteutetaan aikataulussa, budjetissa ja kiinteistön käyttäjät huomioiden. Osaamisemme kattaa kaikki talotekniikan lajit ja rakentamisen palvelut. Tämä takaa, että tekniset ratkaisut mahdollisine rakennemuutoksineen nivoutuvat saumattomasti yhteen.

Jaa tämä:

Valovoimalla pyörivä ostospaikka

Are toteutti vuonna 2018 Pohjoismaiden suurimman aurinkosähköhankkeen asennustyöt.