Hyppää sisältöön

Uusiutuva energia

40 ammattilaisesta koostuva tiimimme asentaa aurinkosähköjärjestelmiä kaikkialle Suomeen.

Yleistä

Uusiutuvien energiamuotojen hyödyntäminen nostaa kiinteistösi arvoa ja tuottaa päästötöntä energiaa vuosia eteenpäin.

Aurinkosähkö

Aurinkosähkö soveltuu erinomaisesti kiinteistöihin, joissa sähkönkulutus on suurta kesäkauden aikana. Esimerkiksi isoissa kauppa- ja toimistokiinteistöissä aurinkovoimala on paitsi ekologinen myös kannattava investointi, jonka avulla voidaan nostaa kiinteistön arvoa ja tuottaa päästötöntä energiaa vuosia eteenpäin.

Meiltä saat paitsi aurinkovoimalan, myös järkevät perusteet sen toteuttamiselle sekä oikean mitoituksen, joka perustuu asiantuntijoidemme tekemään kartoitukseen kiinteistön nykytilasta. Modernisointihankkeen toteuttaminen aurinkosähköhankkeena, takaa energia- ja ekotehokkaan lopputuloksen.

Energiatehokas kokonaisratkaisu

Aurinkosähköhanke aloitetaan kartoittamalla kiinteistön energiansäästöpotentiaali ja suunnittelemalla sen pohjalta paras aurinkosähköjärjestelmää hyödyntävä talotekninen kokonaisratkaisu. Valaistussaneeraus yhdistettynä aurinkosähköjärjestelmän asennukseen, on tyypillinen esimerkki toteutettavasta kokonaisuudesta.

Ammattitaitoinen tiimimme huolehtii siitä, että hanke toteutetaan aikataulussa, budjetissa ja kiinteistön käyttäjät huomioiden. Osaamisemme kattaa kaikki talotekniikan lajit ja rakentamisen palvelut. Tämä takaa, että tekniset ratkaisut mahdollisine rakennemuutoksineen nivoutuvat saumattomasti yhteen.

Ota yhteyttä

Asiakaspalvelu

020 530 5700
asiakaspalvelukeskus@are.fi

Arkisin klo 16.00-7.00,
viikonloppuisin ja pyhäpäivinä puhelut ohjautuvat päivystykseen, jossa hoidetaan välitöntä toimintaa edellyttävät vikatilanteet.

Etsi paikallinen yhteyshenkilösi

Paikalliset yhteyshenkilöt palveluksessasi ympäri Suomen.

Pyydä yhteydenottoa

Täytä yhteydenottolomake.

Tilaa uutiskirjeemme

Pysy kuulolla ajankohtaisista uutisistamme!