Aviapolis, Technopolis, Vantaa

Kolme
Are Sensus -rakennusta
samassa osoitteessa kertoo Aren laadusta
Kilpailukykyiset Are Sensus -tilat mukautuvat käyttäjien tarpeisiin.
”Menestyminen toimitilamarkkinoilla edellyttää joustavuutta sekä meiltä että tarjoamiltamme tiloilta. Are on meille vaivaton ja kustannustehokas kumppani.”
Kari Kokkonen, kiinteistötoimintojen ja palveluiden johtaja, Technopolis Oyj

Are Sensus varmistaa käyttäjien viihtyvyyttä Technopoliksen moderneissa tiloissa Aviapoliksessa D-, F- ja G- taloissa lentokentän tuntumassa Vantaalla. Uusin, G-talo saavutti LEED -ympäristöluokituksessa kultatason.

Technopolis Aviapoliksen kolmessa uusimmassa rakennuksessa on Sensus-järjestelmä. Kaikkiaan Technopolis on tilannut jo 9 toimistorakennukseen Sensuksen.

 

Talotekniikan toimintavarmuus on tärkeää

Tilojen muunneltavuus ja sisäolosuhteet ovat tärkeitä Technopoliksen asiakkaille. Yritykset arvostavat niiden lisäksi tilatehokkuutta ja tekniikan toimintavarmuutta. Kaikki tämä toteutuu Are Sensus -matalaenergiajärjestelmän avulla. Kun koko talotekniikka tuodaan tiloihin kattopaneelien kautta, väliseiniä on helppo siirtää muuttuvien tarpeiden mukaan.   

 

Kilpailukykyinen kokonaisuus

Are Sensus on pitkään markkinoilla ollut tuotteistettu järjestelmä, joka on hankintahinnaltaan kilpailukykyinen, Myös sen käyttö- ja huoltokustannukset ovat alhaiset.  

Syksyllä 2015 valmistunut G-talo täydentää Technopoliksen rakennuskompleksia Aviapoliksessa. G-talo on kooltaan 6 600 m2. Aiemmin ovat valmistuneet Sensus-kohteet D-talo (6 600 m2) ja F-talo (2 800 m2). Are on toteuttanut kiinteistöjen koko talotekniikan.

Jaa tämä: