LAK Real Estate Oy

13
kiinteistöä Aren ylläpidon ja huoltotoiminnan piirissä.
Asiakaskokemus on ylläpidon tärkeimpiä mittareita.
"Aren henkilöstöön syntynyt luottamus vapauttaa pienen organisaatiomme keskittymään ydinosaamiseemme."
Mikko Jokipii, kiinteistöpäällikkö, LAK Real Estate Oyj

Are huolehtii LAKin Helsinki-Vantaan lentokentän alueen kiinteistöjen hoidosta ja huollosta osaavan huoltotiimin voimin.

LAK Real Estate Oy on lentoasemien operoinnista vastaavan Finavian omistama kiinteistöyhtiö. Yritys vuokraa lentoasemilla sijaitsevista kiinteistöistään toimitiloja lentoliikenteen palveluketjuun kuuluvien yritysten ja lentoaseman läheisyydestä hyötyvien yritysten tarpeisiin. Sen kiinteistöihin kuuluvat muun muassa Helsinki-Vantaan ympäristössä WTC Helsinki Airport, Airside Center ja Toimintakeskus (TOKE).

Are on jo usean vuoden ajan vastannut LAKin kiinteistöjen ylläpito- ja huoltopalveluista Helsinki-Vantaan lentokentän ympäristössä. Kiinteistöjen ylläpito kattaa 13 kiinteistöä lentokonehalleista rahtiterminaali- ja toimistorakennuksiin.  

 

Hyvin johdettu toiminta takaa nopean ja laadukkaan palvelun

Aren ylläpitopalveluissa korostuu teknisen osaamisen ohella asiakaslähtöisen palvelun merkitys. LAKin kohteista huolehtii nimetty huoltotiimi, joka tuntee lentokenttäalueen kiinteistöt, asiakkaat ja toimintaympäristön erityisvaatimukset.

Huoltotiimillä on tukenaan Aren koko organisaation talotekninen osaaminen. Tämä tuo toimintaan nopeutta ja varmuutta. Yksi asiointipiste, oma asiakasvastuuhenkilö ja tiimin omatoimisuus, varmistavat sujuvan palvelun.

 

Palvellaan asiakkaita ja ennakoidaan toimintaa

Toimintaa johdetaan Aren Älykkään ylläpidon periaatteiden mukaisesti. Vuosikellon mukainen ylläpitotoiminta, säännöllinen raportointi ja tiivis yhteistyö asiakkaan ja kiinteistöjen vuokralaisten kanssa, mahdollistaa ennakoivan ylläpitopalvelun tuottamisen ja toiminnan jatkuvan kehittämisen.

”Pyrimme ostamaan ennemmin resursseja kuin tarkkaa yksityiskohtaista tehtävänkuvausta. Näin huoltotöiden toteuttaminen on joustavaa ja pystymme palvelemaan asiakkaitamme mahdollisimman hyvin. Aren henkilöstöön syntynyt luottamus vapauttaa pienen organisaatiomme keskittymään ydinosaamiseemme”, summaa LAKin kiinteistöpäällikkö Mikko Jokipii.

 

Jaa tämä: