Ruoholahti 2, Technopolis, Helsinki

13
Are Sensusta
toteutettu Technopolikselle
Are kehitti Sensus-sovellutuksen, joka tukee Technopoliksen tilojen muunneltavuutta.
"Vakuutuimme Aren palvelukyvystä ja Are Sensus -järjestelmän ominaisuuksista. Tilasimme kerralla ensimmäiset kolme kohdetta."
Kari Kokkonen, kiinteistötoimintojen ja palveluiden johtaja, Technopolis Oyj

Are kehitti Technopolikselle Sensuksesta oman konseptin muunneltavuuden varmistamiseksi. Ruoholahti 2:ssa tarjotaan vaativille asiakkaille korkeatasoisia tiloja, joita on helppo mukauttaa käyttäjien tarpeisiin.

Technopolis pyrkii tarjoamaan jatkuvasti ympäristöystävällisempiä ja energiatehokkaampia toimintaympäristöjä. Technopoliksella on myös paljon tavoitteita energian kulutuksen vähentämisessä. Näitä tavoitteita tukee Are Sensus® -matalaenergiajärjestelmä, jonka Are on toteuttanut jo kahteentoista Technopoliksen kiinteistöön.

 

Tilat helppo jakaa uudella tavalla

Are Sensus -järjestelmästä kehitettiin Technopoliksen tarpeisiin oma konsepti, jossa tilojen muunneltavuuteen kiinnitettiin erityistä huomiota.

 

Käyttäjät tyytyväisiä

Vuonna 2012 valmistunut Ruoholahti 2 -toimistokiinteistö on kooltaan 11 000 m2. Toimistotilojen lisäksi asiakkaiden käytössä on muun muassa tyylikkäitä lounge- ja kokoustiloja. Ruoholahden moderneilla toimistotiloilla on erittäin korkea käyttöaste.

 

Are toimitti koko talotekniikan

Are toteutti tämänkin kiinteistön koko talotekniikan KVR-urakkana. Hyvät kokemukset urakoiden toteutuksesta, tilojen toimivuudesta ja käyttäjien tyytyväisyydestä ovat vakuuttaneet Technopoliksen tilaamaan yhä uusia kohteita. Are Sensus luo ihanteelliset sisäolosuhteet ja samalla säästää energiaa. 

Jaa tämä: